Zamach na GW czy zmiana ekipy

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wiesz, ja ze "stolycy" jestem, więc bliżej z sortowni ;)
Pewnie do Ciebie jutro dotrze.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Kaz!o
Plankton

Post autor: Kaz!o »

Zamówiłem wieczorkiem w środę COKów (płaciłem kartą z mbanku - musiałem oczywiście do nich zadzwonić i aktywować międzynarodowe transakcje), w czwartek mail z potwierdzeniem wysłania, dziś paczka u mnie 8)

Od siebie dodam tylko abyście uważali z polskimi znakami (w danych do wysyłki), bo dziś dostałem "le#347na" zamiast "leśna" w adresie (w nazwisku też błąd u mnie)

Polecam każdemu kto się waha, bo kto zamówił to nie potrzebuje rekomendacji :twisted:

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Tomash pisze:Obczajcie akcesoria z firmy Gael Force Nine - już sobie ostrzę pazurki. Może nawet fajnie by było to w PL przez BitsPudło sprzedawać?...
Szkoda tylko, że w Maelstromie mają zaledwie fragment (niezaduży) oferty. :(
Poza tym, czy przypadkiem Stary Świat nie zamierza mieć GF9 ? Bo jakby mi się obiło o uszy. :-k
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

Kaz!o pisze:Zamówiłem wieczorkiem w środę COKów (płaciłem kartą z mbanku - musiałem oczywiście do nich zadzwonić i aktywować międzynarodowe transakcje), w czwartek mail z potwierdzeniem wysłania, dziś paczka u mnie 8)

Od siebie dodam tylko abyście uważali z polskimi znakami (w danych do wysyłki), bo dziś dostałem "le#347na" zamiast "leśna" w adresie (w nazwisku też błąd u mnie)

Polecam każdemu kto się waha, bo kto zamówił to nie potrzebuje rekomendacji :twisted:
o.0 Ja mieszkam w Łodzi :shock: na 4 literki tylko jedna jest bez polskiego znaku... Mam nadzieję, że sobie poradzą po kodzie pocztowym...

Awatar użytkownika
Kenshinio
Pseudoklimaciarz

Post autor: Kenshinio »

Moje zamówienie wysłali 31.07.2008 i do dzisiaj nie ma :(

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Kenshinio pisze:Moje zamówienie wysłali 31.07.2008 i do dzisiaj nie ma :(
Kolega niech się wczyta uważnie.

Tigerowi także wysłali 31 i i dopiero wczoraj doszło, a jest z Warszawy więc bliżej sortowni. Obstawiałbym, że dzisiaj albo jutro będzie.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Bliskość sortowni wcale nie gwarantuje szybszej dostawy. List z Gdańska do Gdańska potrafi iść 3 dni :)

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

lol. Doszło. . .

mam zamówienie na nowych knightów (jest normalnie zdjęcie nowych), a przysłali mi starych :|

Ja to mam pecha do zagranicznych sklepów. Drugi zakup za granicą i znowu przysyłają mi nie to co trzeba. Napisałem im maila i mam nadzieję, że przyślą mi tego boxa bez żadnych problemów z ew. odesłaniem starych coków na ich koszt.

A najlepsze jest to, że miałem takie przeczucie i jeszcze z 2 razy sprawdzałem w koszyku czy obrazek się zgadza, heheh. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Ritchie pisze:Tigerowi także wysłali 31 i i dopiero wczoraj doszło, a jest z Warszawy więc bliżej sortowni.
*khem khem* komu? ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Tiger Brown - taki user forum :P

wysłali mu 31 lipca, a doszło 11 sierpnia.

Martwić to się można jak nie dochodzi 2 tygodnie :D

niech to szlag ! niech odpowiedzą mi na maila i wysyłają boxa nowych coków !!!111

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A faktycznie. Bo do mnie też wczoraj przyszło :)

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Egocentryk. :D :D
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

A czy miał ktoś z Was sytuację że mieszka w mieście w którego nazwie występują praktycznie same polskie znaki ? Myślę, że to nie powinno specjalnie utrudnić przesyłki ?
PS. Zauważył ktoś może ślady niepożądanej aktywności pracowników poczty ?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

U mnie było w poniedziałek, odebrałem wczoraj.
Bez zastrzeżeń, ingerencji poczty też nie było.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Kenshinio
Pseudoklimaciarz

Post autor: Kenshinio »

Też jestem z W-wy :D
I nadal nie doszło :(

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

zatem doszło do ingerencji poczty :P

Te łajzy z maelstroma nie chcą mi odpisać !

Wała ! nie odpuszczę !!11

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Jakaś dziwna sytuacja miała miejsce :shock: Zamówienie które złożyłem zostało wysłane, taką przynajmniej mam informację na maelstromie, a wchodząc na konto w banku zauważyłem taką operację "POS Zwrot Towaru ... coś tam maelstrom" i przybyło i trochę kasy na koncie jednocześnie jakieś tam obciążenie nałożono toteż nie przybyło mi tyle kasy ile wydałem... Czy ktoś może wie co to oznacza ? Rozumiem, że mogliby mi zwrócić kasę, ale to zamówienie na stronie figuruje jako wysłane i zrealizowane...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

to teraz zostalo Ci tylko czekać na paczke z figsami :D
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Już rozkminiłem całą sytuację :P Powód strasznie prozaiczny, wszystko się wyjaśniło jak sprawdziłem pocztę... Zwyczajnie nie mieli kilku blisterków, które zamówiłem i mi zwrócili część kasy ;p. A już zaświeciła w mojej głowie myśl, że mniej zapłacę :P, co prawda przeplatała się też z odrobiną podejrzliwej niepewności... No ale ostatecznie wszystko w normie ;p

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Muszę przyznać, że chłopaki z Maelstroma się pospieszyli. W piątek zamówiłem, a wczoraj już paczka była do odbioru. Pięć dni, chyba jakiś rekord.
A licky boom boom down!!!

ODPOWIEDZ