Zamach na GW czy zmiana ekipy
Wiesz, ja ze "stolycy" jestem, więc bliżej z sortowni
Pewnie do Ciebie jutro dotrze.
Pewnie do Ciebie jutro dotrze.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zamówiłem wieczorkiem w środę COKów (płaciłem kartą z mbanku - musiałem oczywiście do nich zadzwonić i aktywować międzynarodowe transakcje), w czwartek mail z potwierdzeniem wysłania, dziś paczka u mnie
Od siebie dodam tylko abyście uważali z polskimi znakami (w danych do wysyłki), bo dziś dostałem "le#347na" zamiast "leśna" w adresie (w nazwisku też błąd u mnie)
Polecam każdemu kto się waha, bo kto zamówił to nie potrzebuje rekomendacji
Od siebie dodam tylko abyście uważali z polskimi znakami (w danych do wysyłki), bo dziś dostałem "le#347na" zamiast "leśna" w adresie (w nazwisku też błąd u mnie)
- Tiger Brown
- Kradziej
Szkoda tylko, że w Maelstromie mają zaledwie fragment (niezaduży) oferty.Tomash pisze:Obczajcie akcesoria z firmy Gael Force Nine - już sobie ostrzę pazurki. Może nawet fajnie by było to w PL przez BitsPudło sprzedawać?...
Poza tym, czy przypadkiem Stary Świat nie zamierza mieć GF9 ? Bo jakby mi się obiło o uszy.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
o.0 Ja mieszkam w Łodzi na 4 literki tylko jedna jest bez polskiego znaku... Mam nadzieję, że sobie poradzą po kodzie pocztowym...Kaz!o pisze:Zamówiłem wieczorkiem w środę COKów (płaciłem kartą z mbanku - musiałem oczywiście do nich zadzwonić i aktywować międzynarodowe transakcje), w czwartek mail z potwierdzeniem wysłania, dziś paczka u mnie
Kolega niech się wczyta uważnie.Kenshinio pisze:Moje zamówienie wysłali 31.07.2008 i do dzisiaj nie ma
Tigerowi także wysłali 31 i i dopiero wczoraj doszło, a jest z Warszawy więc bliżej sortowni. Obstawiałbym, że dzisiaj albo jutro będzie.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
lol. Doszło. . .
mam zamówienie na nowych knightów (jest normalnie zdjęcie nowych), a przysłali mi starych
Ja to mam pecha do zagranicznych sklepów. Drugi zakup za granicą i znowu przysyłają mi nie to co trzeba. Napisałem im maila i mam nadzieję, że przyślą mi tego boxa bez żadnych problemów z ew. odesłaniem starych coków na ich koszt.
A najlepsze jest to, że miałem takie przeczucie i jeszcze z 2 razy sprawdzałem w koszyku czy obrazek się zgadza, heheh. . .
mam zamówienie na nowych knightów (jest normalnie zdjęcie nowych), a przysłali mi starych
Ja to mam pecha do zagranicznych sklepów. Drugi zakup za granicą i znowu przysyłają mi nie to co trzeba. Napisałem im maila i mam nadzieję, że przyślą mi tego boxa bez żadnych problemów z ew. odesłaniem starych coków na ich koszt.
A najlepsze jest to, że miałem takie przeczucie i jeszcze z 2 razy sprawdzałem w koszyku czy obrazek się zgadza, heheh. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
*khem khem* komu?Ritchie pisze:Tigerowi także wysłali 31 i i dopiero wczoraj doszło, a jest z Warszawy więc bliżej sortowni.
Tiger Brown - taki user forum
wysłali mu 31 lipca, a doszło 11 sierpnia.
Martwić to się można jak nie dochodzi 2 tygodnie
niech to szlag ! niech odpowiedzą mi na maila i wysyłają boxa nowych coków !!!111
wysłali mu 31 lipca, a doszło 11 sierpnia.
Martwić to się można jak nie dochodzi 2 tygodnie
niech to szlag ! niech odpowiedzą mi na maila i wysyłają boxa nowych coków !!!111
A faktycznie. Bo do mnie też wczoraj przyszło
- Tiger Brown
- Kradziej
Egocentryk.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
A czy miał ktoś z Was sytuację że mieszka w mieście w którego nazwie występują praktycznie same polskie znaki ? Myślę, że to nie powinno specjalnie utrudnić przesyłki ?
PS. Zauważył ktoś może ślady niepożądanej aktywności pracowników poczty ?
PS. Zauważył ktoś może ślady niepożądanej aktywności pracowników poczty ?
zatem doszło do ingerencji poczty
Te łajzy z maelstroma nie chcą mi odpisać !
Wała ! nie odpuszczę !!11
Te łajzy z maelstroma nie chcą mi odpisać !
Wała ! nie odpuszczę !!11
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Jakaś dziwna sytuacja miała miejsce Zamówienie które złożyłem zostało wysłane, taką przynajmniej mam informację na maelstromie, a wchodząc na konto w banku zauważyłem taką operację "POS Zwrot Towaru ... coś tam maelstrom" i przybyło i trochę kasy na koncie jednocześnie jakieś tam obciążenie nałożono toteż nie przybyło mi tyle kasy ile wydałem... Czy ktoś może wie co to oznacza ? Rozumiem, że mogliby mi zwrócić kasę, ale to zamówienie na stronie figuruje jako wysłane i zrealizowane...
to teraz zostalo Ci tylko czekać na paczke z figsami
- Zły_Blondyn
- Wałkarz
Już rozkminiłem całą sytuację Powód strasznie prozaiczny, wszystko się wyjaśniło jak sprawdziłem pocztę... Zwyczajnie nie mieli kilku blisterków, które zamówiłem i mi zwrócili część kasy ;p. A już zaświeciła w mojej głowie myśl, że mniej zapłacę , co prawda przeplatała się też z odrobiną podejrzliwej niepewności... No ale ostatecznie wszystko w normie ;p
Muszę przyznać, że chłopaki z Maelstroma się pospieszyli. W piątek zamówiłem, a wczoraj już paczka była do odbioru. Pięć dni, chyba jakiś rekord.
A licky boom boom down!!!