Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Łooo, konkretne!
Chociaż drogie jak diabli. Ale może z jeden oddział sobie walnę
Chociaż drogie jak diabli. Ale może z jeden oddział sobie walnę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tutaj też w miarę fajne pieski po 3,5Ł :
http://www.heresyminiatures.com/hellbeasts.htm
albo te:
Wymyślił coś jak zastąpić Furie? Akurat ze skrzydłami nie ma problemu, gorzej z bazą. Nowe demonetki średnio pasują.
http://www.heresyminiatures.com/hellbeasts.htm
albo te:
Wymyślił coś jak zastąpić Furie? Akurat ze skrzydłami nie ma problemu, gorzej z bazą. Nowe demonetki średnio pasują.
Skrzydła mam HassleFree, nie ma strachu. Ale z bazą faktycznie słabo :/
Psy super, dzięki za namiar. Spróbuję ponapierać jakiegoś dostawcę Heresy
Psy super, dzięki za namiar. Spróbuję ponapierać jakiegoś dostawcę Heresy
Kapitalny, żeby chociaż raz zagrać na takiego papcię.DarkDruchii pisze:http://www.coolminiornot.com/index/whatm/GW/id/199819
plastikowy spawn, niestety w jednym pudelku (2 spawny) jest tylko jeden szponRainhold pisze:Poszukuję rąk z kleszczami kraba do modelu Strażnika Tajemnic. Czy możecie mi powiedzieć czy jakiś model ma łapy na tyle duże, że pasowały by do modelu wysokości 8,5 cm?
Ewentualnie jakieś części modeli z WH40K do tyranidów. Mam gdzieś takie szczypce. Trochę krótsze niż takie "slaaneshowe", ale za to na ramionach o długości, która powinna byc odpowiednia. No i pokonwertować zawsze się da, bo to plastik.
Nie uważacie że obecne mortalowe psy są 666/10 i po odpowiednio czerwonym malowaniu mogą z powodzeniem robić za flesh-kundle?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 214&t=4004Rainhold pisze:Poszukuję rąk z kleszczami kraba do modelu Strażnika Tajemnic. Czy możecie mi powiedzieć czy jakiś model ma łapy na tyle duże, że pasowały by do modelu wysokości 8,5 cm?
Nie uważacie że obecne mortalowe psy są 666/10 i po odpowiednio czerwonym malowaniu mogą z powodzeniem robić za flesh-kundle? Very Happy
Mów za siebie, ja się nie zgadzamUważamy;)
Dzisiaj dopiero miałem tego pieska w ręce i jest dwukrotnie mniejszy od psa khorna. Na dodatek psy Khorna mają swoje charakterystyczne, wachlarze/błony. Ten element można by skonwertować do psów śmiertelników.
Tak jak już mówiłem, znacznie widać różnicę w wielkości.
Czyli zasadniczo jeśli coś nie jest akurat tym produktem GW zrobionym pod akurat tę jednostkę, to jest proxem?
Sorry, Thurion, ale to turbobzdura.
nie, jezeli wystawiasz plewnego malutkiego pieska (bo te psy naprawde male) jako 2W 4T psa khorna to wtedy to jest prox, nawet jesli go pomalujesz na seledynowo pomaranczowoTomash pisze:Czyli zasadniczo jeśli coś nie jest akurat tym produktem GW zrobionym pod akurat tę jednostkę, to jest proxem?
jezeli dorobisz obroze, rogi, znaki khorna, dowalisz go jakimis luskami czy dodasz im masy to wtedy jest to flesh hound
Tego pieska rzeczywiście da się tak skonwertować jak napisał thurion. Jednak dla mnie szkoda zachodu na coś takiego, jest to za mała figurka
Mam najnowsze metalowe pieski i uważam że to bardzo ładne modele i niczego im nie brakuje.
Jedyne figsy jakie podmieniłem to ghule ze skrzydełkami harpi udające furie
Mam najnowsze metalowe pieski i uważam że to bardzo ładne modele i niczego im nie brakuje.
Jedyne figsy jakie podmieniłem to ghule ze skrzydełkami harpi udające furie
czy jesli wezme erranta i go odpowiednio czerwono pomaluje to wyjdzie z tego chaos knight? tu jest tak samoTomash pisze:Nie uważacie że obecne mortalowe psy są 666/10 i po odpowiednio czerwonym malowaniu mogą z powodzeniem robić za flesh-kundle?