Chociaż drogie jak diabli. Ale może z jeden oddział sobie walnę
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: KrzysiekW
Kapitalny, żeby chociaż raz zagrać na takiego papcię.
plastikowy spawn, niestety w jednym pudelku (2 spawny) jest tylko jeden szponRainhold pisze:Poszukuję rąk z kleszczami kraba do modelu Strażnika Tajemnic. Czy możecie mi powiedzieć czy jakiś model ma łapy na tyle duże, że pasowały by do modelu wysokości 8,5 cm?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 214&t=4004Rainhold pisze:Poszukuję rąk z kleszczami kraba do modelu Strażnika Tajemnic. Czy możecie mi powiedzieć czy jakiś model ma łapy na tyle duże, że pasowały by do modelu wysokości 8,5 cm?
Nie uważacie że obecne mortalowe psy są 666/10 i po odpowiednio czerwonym malowaniu mogą z powodzeniem robić za flesh-kundle? Very Happy
Mów za siebie, ja się nie zgadzamUważamy;)
nie, jezeli wystawiasz plewnego malutkiego pieska (bo te psy naprawde male) jako 2W 4T psa khorna to wtedy to jest prox, nawet jesli go pomalujesz na seledynowo pomaranczowoTomash pisze:Czyli zasadniczo jeśli coś nie jest akurat tym produktem GW zrobionym pod akurat tę jednostkę, to jest proxem?
Sorry, Thurion, ale to turbobzdura.
czy jesli wezme erranta i go odpowiednio czerwono pomaluje to wyjdzie z tego chaos knight? tu jest tak samoTomash pisze:Nie uważacie że obecne mortalowe psy są 666/10 i po odpowiednio czerwonym malowaniu mogą z powodzeniem robić za flesh-kundle?