Panie i Panowie,
Serdecznie zapraszam na forum naszej gildii (która dopiero powstaje) - http://war-fightclub.phorum.pl
Jedynym kryterium oceny przydatności nowych rekrutów jest dojrzałość (i mówię tu o dojrzałości umysłowej ).
Na razie jest to przymiarka do wejścia do świata Warhammera Online. Niemniej jednak zrobię wszystko, żeby to wejście oprzeć o solidne fundamenty, takie jak: dobra organizacja (pożądnie utrzymywane forum, ts/vent, demokratyczne zasady), ekipa dojrzałych ludzi oraz rdzeń gildii uformowany z weteranów mmorpg.
Mam nadzieję, żę będziemy się wspaniale bawić.
Pozdrawiam,
Reksio.
Gildia/Klan Warhammer Online.
Moderator: Zaklinacz Kostek
sorki, że tak się tu podpinam - chętnie pogram z jakąś grupką graczy nie mam ochoty do jakiś Gildii wchodzić, bawić się w wgrywanie TSa itp. ale po prostu sobie pobiegać po świecie, porobić PQ i inne questy również, nabić lvl. Najlepiej serwer Karak Eight Peaks. Miło by mi było z jakimiś Dark Elfami ganiać, ale to nie reguła, natomiast ganiać chcę po Ulthuanie Pisać na priv lub GG, to się dogada.
pzdr
pzdr
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Z doświadczenia powiem Ci Scimi, że bez TSa gra się ciężko w teamie. Znacznie lepiej, szybciej i wygodniej niż pisanie na czacie.
Na Karaku biegam jako Black Ork (hmm nie pamiętam jak się nazywam ). Zapodaj swojego nicka to Cię znajde.
Na Karaku biegam jako Black Ork (hmm nie pamiętam jak się nazywam ). Zapodaj swojego nicka to Cię znajde.
nick scimitarr (koniecznie 2R ) pzdrChristos pisze:Z doświadczenia powiem Ci Scimi, że bez TSa gra się ciężko w teamie. Znacznie lepiej, szybciej i wygodniej niż pisanie na czacie.
a z tym CSem to bierze sie z mojego wrodzonego konserwatyzmu skype ew. mam bo tak na lorensie grywam czasem
Draconis - FOR EVER !!!