Gildia/Klan Warhammer Online.

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Reksio
Wałkarz

Gildia/Klan Warhammer Online.

Post autor: Reksio »

Panie i Panowie,

Serdecznie zapraszam na forum naszej gildii (która dopiero powstaje) - http://war-fightclub.phorum.pl

Jedynym kryterium oceny przydatności nowych rekrutów jest dojrzałość (i mówię tu o dojrzałości umysłowej ).

Na razie jest to przymiarka do wejścia do świata Warhammera Online. Niemniej jednak zrobię wszystko, żeby to wejście oprzeć o solidne fundamenty, takie jak: dobra organizacja (pożądnie utrzymywane forum, ts/vent, demokratyczne zasady), ekipa dojrzałych ludzi oraz rdzeń gildii uformowany z weteranów mmorpg.

Mam nadzieję, żę będziemy się wspaniale bawić.

Pozdrawiam,

Reksio.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

sorki, że tak się tu podpinam - chętnie pogram z jakąś grupką graczy :) nie mam ochoty do jakiś Gildii wchodzić, bawić się w wgrywanie TSa itp. ale po prostu sobie pobiegać po świecie, porobić PQ i inne questy również, nabić lvl. Najlepiej serwer Karak Eight Peaks. Miło by mi było z jakimiś Dark Elfami ganiać, ale to nie reguła, natomiast ganiać chcę po Ulthuanie :D Pisać na priv lub GG, to się dogada.

pzdr
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Z doświadczenia powiem Ci Scimi, że bez TSa gra się ciężko w teamie. Znacznie lepiej, szybciej i wygodniej niż pisanie na czacie.

Na Karaku biegam jako Black Ork (hmm nie pamiętam jak się nazywam ;) ). Zapodaj swojego nicka to Cię znajde.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Christos pisze:Z doświadczenia powiem Ci Scimi, że bez TSa gra się ciężko w teamie. Znacznie lepiej, szybciej i wygodniej niż pisanie na czacie.

Na Karaku biegam jako Black Ork (hmm nie pamiętam jak się nazywam ;) ). Zapodaj swojego nicka to Cię znajde.
nick scimitarr (koniecznie 2R :) ) pzdr

a z tym CSem to bierze sie z mojego wrodzonego konserwatyzmu :) skype ew. mam :D bo tak na lorensie grywam czasem
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

ODPOWIEDZ