Cauldron of blood
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Cauldron of blood
tak sie zastanawiam czy ataki perzydzielone danej jednostce z kociolka sa magiczne??
Co oznacza 50% szans że po kolejnym FAQu będą magiczneScimitar pisze:głupie pytanie - magiczne ataki - nic nie sugeruje by takie były

The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
a ja mam takie pytanko. co sie dzieje kiedy rzucamy na oddzial z bohaterem ktorys z tych "mocy" ( np +1A) i z jakis powodow ten bohater wyszarzywuje z odzialu. czy bohater i odzial mają po dodatkowym ataku czy tez bede musial wybrac kto go ma?
Po dłuzszym namysłe sądze że zostaje na oddziale nie przechodzi na herosa gdyż heros w danym momencie był czescia oddziału. A miedzy innymi dla tego robisz pierwsze szarże a potem efekt z kotła bo musi być przed psychologia czyli po szarzach chyba że jestem w błędzie ale zawsze grałem tak ze pierwsze szarze (ruchy musowe) kociołek a potem spraszanie