Cauldron of blood

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Cauldron of blood

Post autor: SexRocket »

tak sie zastanawiam czy ataki perzydzielone danej jednostce z kociolka sa magiczne??
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

kociołek zwiększa po prostu statystykę A o 1. Jeśli jednostka nie ma magicznych ataków to te dodatkowe nie są magiczne, z kolei bohater z magiczną bronią już dostaje +1 magiczny atak

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A czemu miałyby być?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

głupie pytanie - magiczne ataki - nic nie sugeruje by takie były
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Jason
Mudżahedin

Post autor: Jason »

Scimitar pisze:głupie pytanie - magiczne ataki - nic nie sugeruje by takie były
Co oznacza 50% szans że po kolejnym FAQu będą magiczne :)
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Lizardmen, Bretonnia, High Elves

Awatar użytkownika
Elvis
Chuck Norris

Post autor: Elvis »

a ja mam takie pytanko. co sie dzieje kiedy rzucamy na oddzial z bohaterem ktorys z tych "mocy" ( np +1A) i z jakis powodow ten bohater wyszarzywuje z odzialu. czy bohater i odzial mają po dodatkowym ataku czy tez bede musial wybrac kto go ma?

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

podejżewam ze wybrać ;) choc zapewne zostaje effekt na oddziale jak w wielu innych przypadkach ;)

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Po dłuzszym namysłe sądze że zostaje na oddziale nie przechodzi na herosa gdyż heros w danym momencie był czescia oddziału. A miedzy innymi dla tego robisz pierwsze szarże a potem efekt z kotła bo musi być przed psychologia czyli po szarzach chyba że jestem w błędzie ale zawsze grałem tak ze pierwsze szarze (ruchy musowe) kociołek a potem spraszanie

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Najpierw kocioł - początek tury to początek tury. Jak rzucisz na COK, a potem oblejesz głupotę to Twój problem :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ