Combosy w DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

fear outnumber :evil:

fajny pomysł aczkolwiek moim zdaniem ds sa dla czrodziejek albo dla nobli z kuszami ktorych niestac na coldy 8) .

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

Post autor: rychu022 »

gorzej jak taki gosc dostanie z KB :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Dostać z KB to chyba każdy heros może :roll: , niezależnie od tego w czym jest, czy na czym jeździ.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

no dokladnie to po co go tak dopakowywac? Nie, lepiej dac mu regeneracje lub warda a nie oba? Poza tym taki bohater nie ma czym uderzyc. Bo potion jest jedno razowy i tylko na ture mozesz bic sie z czyms silnym pozniej to jest grzeznie we wrogich oddzialach.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

a znowu tak dużo oddziałów/bohaterów ma KB.... chyba dość łatwo ich unikać, nie?

Awatar użytkownika
rychu022
Chuck Norris

nie chodzi mi tylko o KB ale o to ze taki bohater jest raczej jako wsparcie a nie sila uderzenia, oczywiscie moze walczyc i niszczyc ale to jakies slabsze rzeczy... Rownie dobrze podobna role wsparcia moze odgrywac master, z roznica taka ze jest miekszy, ale moze podobnie dzialac...

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

master pewnie tak, pedał of khaleth daje radę ale na lordzie z regenką dodatkowo mamy niemal pewnosc ze nie zejdzie.
On wspiera. Fasty wsysa, maszyny wsysa. Tyle że nie lata. Do walki ma lance a jako ubezpieczenie potion na jeden raz.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Regeneracja+ward to już dla tchórzy ;)
W zupełności wystarczy jedno i zostaną punkty na ciekawsze przedmioty.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Jankiel pisze:Regeneracja+ward to już dla tchórzy ;)
FAKJU! To jest doskonałe połączenie. Najcudowniejszym marzeniem dla mnie w tej kwestii jest save na 0+, odwracalny ward i regenka. Wtedy może wreszcie udałoby mi się coś zdać ;(
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

tak to cięźko zjeść! :twisted:
ale ja wole grać na fajnej broni, żeby lord miał kopa
Ostatnio zmieniony 20 sie 2008, o 19:12 przez Pitagoras, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Yudokuno pisze:
Jankiel pisze:Regeneracja+ward to już dla tchórzy ;)
FAKJU! To jest doskonałe połączenie. Najcudowniejszym marzeniem dla mnie w tej kwestii jest save na 0+, odwracalny ward i regenka. Wtedy może wreszcie udałoby mi się coś zdać ;(
ja tam nie widzę potrzeby zbytniego ładowania w ochronę, zauważyłem zależność że im lepiej opancerzone jednostki tym mam gorsze rzuty na save'y :roll:

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Nie ty jeden :D Patrz bretońce i ilość zdawanych wardów na 6 nie trzeba mi nic więcej. U nas W Bielsku czesto turki są w niedziele to wyobraz sobie co sie dzieje gdy im pani jeziora sprzyja ;)

dlatego jak powiedzieli amerykańscy uczeni ward na 5+ jest lepszy niz na 4+ z przerzutem

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

ale i tak najgorsze jest zdawanie liderki ze stubbornem ;/

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

jak trzeba to nigdy nie zdam :D hahaha no ale tak to jest co poradzisz. Ja ostatnio miałem takie szczescie że moi PG (ćwiczenia HE przed DMP) o mały włos nie odbili by się od 1 grala... no hał

Awatar użytkownika
Stix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stix »

Dla dredzia na rydwanie które combo lepsze:
1). Deathpiercer, PoK, PoS
2.) Crimson Death, Blood armor, PoK (i teraz pytanie: czy null talisman jest jak DS, w sensie czy można go brać razem z innym talismanem bo jeśli tak to on tu jeszcze)

Ta druga jest taka bardziej stabilna, ten stały S, można zamiast BA dać AoES ale to już chyba przegięcie, za to w tej pierwszej kusi KB i to że jest orginalniejsza. Wasze zdanie??

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=11289 - proponuje przeczytac ;)

i 2 opcja jest lepsza
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

popieram jankiela :) pendant i regena na lordzie sa dla tchorzy :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Jerzyn pisze:popieram jankiela :) pendant i regena na lordzie sa dla tchorzy :P
Szanowny Jankieli i Jerzynie to jest kombinacja tylko dla bogatych Lordow i dla tych ktorzy lubia ogladac mine przeciwnika ktorego wszystkie bolce/armaty trafiaja w lorda a nie w smoka :P

pozdrawiam Rapciak :twisted:

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

pfff ja wole ogladac mine przeciwnika, ktory nie ma kiedy trafiac :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

dla mnie ostatnio genialna kombinacja dla pieszego lorda jest invert, blood armor i dethmask + zwykly dworak :] koles i tak jest niezabijalny i nie dostanie out number dzieki czemu po woli i skutecznie ubija kazde duze dziadostwo :D
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ