Combosy w DE
Moderator: Yudokuno
Dostać z KB to chyba każdy heros może , niezależnie od tego w czym jest, czy na czym jeździ.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
no dokladnie to po co go tak dopakowywac? Nie, lepiej dac mu regeneracje lub warda a nie oba? Poza tym taki bohater nie ma czym uderzyc. Bo potion jest jedno razowy i tylko na ture mozesz bic sie z czyms silnym pozniej to jest grzeznie we wrogich oddzialach.
nie chodzi mi tylko o KB ale o to ze taki bohater jest raczej jako wsparcie a nie sila uderzenia, oczywiscie moze walczyc i niszczyc ale to jakies slabsze rzeczy... Rownie dobrze podobna role wsparcia moze odgrywac master, z roznica taka ze jest miekszy, ale moze podobnie dzialac...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
master pewnie tak, pedał of khaleth daje radę ale na lordzie z regenką dodatkowo mamy niemal pewnosc ze nie zejdzie.
On wspiera. Fasty wsysa, maszyny wsysa. Tyle że nie lata. Do walki ma lance a jako ubezpieczenie potion na jeden raz.
On wspiera. Fasty wsysa, maszyny wsysa. Tyle że nie lata. Do walki ma lance a jako ubezpieczenie potion na jeden raz.
FAKJU! To jest doskonałe połączenie. Najcudowniejszym marzeniem dla mnie w tej kwestii jest save na 0+, odwracalny ward i regenka. Wtedy może wreszcie udałoby mi się coś zdać ;(Jankiel pisze:Regeneracja+ward to już dla tchórzy
W zupełności wystarczy jedno i zostaną punkty na ciekawsze przedmioty.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
ja tam nie widzę potrzeby zbytniego ładowania w ochronę, zauważyłem zależność że im lepiej opancerzone jednostki tym mam gorsze rzuty na save'yYudokuno pisze:FAKJU! To jest doskonałe połączenie. Najcudowniejszym marzeniem dla mnie w tej kwestii jest save na 0+, odwracalny ward i regenka. Wtedy może wreszcie udałoby mi się coś zdać ;(Jankiel pisze:Regeneracja+ward to już dla tchórzy
W zupełności wystarczy jedno i zostaną punkty na ciekawsze przedmioty.
Nie ty jeden Patrz bretońce i ilość zdawanych wardów na 6 nie trzeba mi nic więcej. U nas W Bielsku czesto turki są w niedziele to wyobraz sobie co sie dzieje gdy im pani jeziora sprzyja
dlatego jak powiedzieli amerykańscy uczeni ward na 5+ jest lepszy niz na 4+ z przerzutem
dlatego jak powiedzieli amerykańscy uczeni ward na 5+ jest lepszy niz na 4+ z przerzutem
Dla dredzia na rydwanie które combo lepsze:
1). Deathpiercer, PoK, PoS
2.) Crimson Death, Blood armor, PoK (i teraz pytanie: czy null talisman jest jak DS, w sensie czy można go brać razem z innym talismanem bo jeśli tak to on tu jeszcze)
Ta druga jest taka bardziej stabilna, ten stały S, można zamiast BA dać AoES ale to już chyba przegięcie, za to w tej pierwszej kusi KB i to że jest orginalniejsza. Wasze zdanie??
1). Deathpiercer, PoK, PoS
2.) Crimson Death, Blood armor, PoK (i teraz pytanie: czy null talisman jest jak DS, w sensie czy można go brać razem z innym talismanem bo jeśli tak to on tu jeszcze)
Ta druga jest taka bardziej stabilna, ten stały S, można zamiast BA dać AoES ale to już chyba przegięcie, za to w tej pierwszej kusi KB i to że jest orginalniejsza. Wasze zdanie??
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
popieram jankiela pendant i regena na lordzie sa dla tchorzy
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Szanowny Jankieli i Jerzynie to jest kombinacja tylko dla bogatych Lordow i dla tych ktorzy lubia ogladac mine przeciwnika ktorego wszystkie bolce/armaty trafiaja w lorda a nie w smokaJerzyn pisze:popieram jankiela pendant i regena na lordzie sa dla tchorzy
pozdrawiam Rapciak
pfff ja wole ogladac mine przeciwnika, ktory nie ma kiedy trafiac
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.