zapewne będzie to wersja angielska ma ktoś już takie info w jakim języku się ukarze podczas premiery ??
Moderator: Bania
wersja podstawowa ma kosztowac 139 zl. na wersje kolekcjonerska bym nie liczyl - juz w kwietniu zostala wyprzedana. jesli chcesz kupic za granica, musisz miec adres wysylki w kraju w ktorym kupujesz. same klody pod nogiRaptaparat pisze:Cena normalnej wersji gry okolo 160 zeta, kolekcjonerskiej nie wiem, ale z tego co wyczytalem zostalo takich boxow dosc malo
No tak tylko EA znajac poczatki WoWa powinna odrazu wyeliminowac wszelkie utrudnienia walac grczy po ryju cudownym gameplayemPamiętam jak grałem na trialu w początki WoW'a gdzie nie można jeszcze było się konno poruszać po UC i wszyscy z buta dawali (poczekałem 2 lata i w warka grało się jak marzenie:) ) więc jestem optymistą
ja mam cene od EARaptaparat pisze:Ano, sluchajcie sie Szamana. Ja twrdo przeliczylem funty na zlotowki podjac cene:P
ale jest limitowanaRaptaparat pisze:A figurki to nie wiem czy mam zazdroscic bo na zdjeciach nie wyglada za specjalnie![]()
a niektórzy pomyśleli i kupili CE jak tylko było możnaSzaman pisze:na wersje kolekcjonerska bym nie liczyl - juz w kwietniu zostala wyprzedana. jesli chcesz kupic za granica, musisz miec adres wysylki w kraju w ktorym kupujesz. same klody pod nogi![]()
trochę błędów kobieta zrobiłaUprzejmie informuję, że w momencie gdy produkt będzie dostępny w przedsprzedaży tylko osoby, które zakupiły pre-order będą mogły składać zamówienie na edycję kolekcjonerską. Gdy już edycja kolekcjonerska będzie dostępna zostanie Pan o tym poinformowany o tym drogą mailową.