![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale po to jest czempion, aby ustac i w nastepnej turze przygrzac 2 raz z latar, wtedy SD nie ma
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moim zdaniem klimat u skavenów wygląda tak że z każdego klanu jest po trochu bo jakbyś trochę poczytał AB to byś wypatrzył co jest klimatyczne a co nie.Janiszek pisze:Koledzy słuchajcie , kolega jedzie z taką rozpą bo jest dobra . Czemu niby nie wykorzystać całego potencjału skavenów ? Inne armię nie będą miały zachamowań aby wystawic to co najlepsze . He Star Dragona , DL demona itp , wątpie aby mój kolega trafił na klimatyczną rozpę DL , DE , VC . Bez przesady naprawdę moim zdaniem MAGIA SKAVENÓW to jest klimat . Zresztą tą rozpę ma najlepiej ograną .
"Zero klimatu, tylko rzucanie kostkami." ?? TO co mam nie wykorzystywać sił swojej armii ? Bez przesadu , i tak już nas osłabili to mam jeszcze się sam bardziej osłabiać . Koledzy , wybaczcie ale takie tanie klimaciarskie granie słabymi rozpami do mnie nie przemawia . Chcecie to sobie grajcie , dla mnie masa szczurów pod opieką Dzwona i ich Grey Seera to jest KLIMAT . POzdro
a poza tym robienie dobrej rozpy jest oznaką szacunku dla przeciwnika;d
Moim zdaniem duże znaczenie ma jeszcze rozstawienie figurek.warkseer pisze:Żadna z tych rozpisek mi się nie podoba.
Zero klimatu, tylko rzucanie kostkami. Przy moim szczęściu w pierwszej turze ta maszynka do czarowania by się zacięła.
Takich rozpisek szczurzych jest ostatnio na forum coś około 75%.
Co się stanie jeśli jednak coś dojdzie do CC np. taki Stardragon nawet na jednej rance?
Można od razu zacząć chować figurki do tornistra
Ach, i ten piękny Large Target wraz z klockiem piechoty warty w sumie ponad 700 pkt, po prostu mjut![]()
Moim skromnym zdaniem samograj, który nie wymaga większego myślenia.
Ale to tylko moje wybitnie subiektywne zdanie.