zazwyczaj wygrywa o 1
ale po to jest czempion, aby ustac i w nastepnej turze przygrzac 2 raz z latar, wtedy SD nie ma
SZCZURY 2250
Zależy ile ma się szczęścia. Jeśli te latary go nie połążą, to on kładzie klocek z dzwonem. Latary walą z losową siłą i może swię okazać, że nie zrobią mu kompletnie nic.
To cudo do rzucania liderki na 3 kostka, jest jakby coś strasznie nie poszło z tym championem.
To cudo do rzucania liderki na 3 kostka, jest jakby coś strasznie nie poszło z tym championem.
aby te latary mogly wypalić to muszą tam być
w koncu armia HE na SD choć malo liczebna to ma jeszcze inne jednostki, fasty, piatki cięzkiej kawaleri, swoje strzelanie...
także może się okazać, że zostanie tylko jedna latarka, albo żądna co już jest malo prawdopodobne, ale wyelminowanie jednej? Wcale nie taki problem.
w koncu armia HE na SD choć malo liczebna to ma jeszcze inne jednostki, fasty, piatki cięzkiej kawaleri, swoje strzelanie...
także może się okazać, że zostanie tylko jedna latarka, albo żądna co już jest malo prawdopodobne, ale wyelminowanie jednej? Wcale nie taki problem.
oj...
a na pewno smok nie bezie mial i tak co robić bo wszystko ucieknie z terrora, potem spanikuje inne szczury no i tak dalej...
takie gadanie raczej nie ma sensu...
ja tylko chcialem zauważyć, ze porównywanie klocka skavenów z dzwonem i 2 latarki vs star dragon jakoś nie ma sensu zbytniego...
a na pewno smok nie bezie mial i tak co robić bo wszystko ucieknie z terrora, potem spanikuje inne szczury no i tak dalej...
takie gadanie raczej nie ma sensu...
ja tylko chcialem zauważyć, ze porównywanie klocka skavenów z dzwonem i 2 latarki vs star dragon jakoś nie ma sensu zbytniego...
Moim zdaniem klimat u skavenów wygląda tak że z każdego klanu jest po trochu bo jakbyś trochę poczytał AB to byś wypatrzył co jest klimatyczne a co nie.Janiszek pisze:Koledzy słuchajcie , kolega jedzie z taką rozpą bo jest dobra . Czemu niby nie wykorzystać całego potencjału skavenów ? Inne armię nie będą miały zachamowań aby wystawic to co najlepsze . He Star Dragona , DL demona itp , wątpie aby mój kolega trafił na klimatyczną rozpę DL , DE , VC . Bez przesady naprawdę moim zdaniem MAGIA SKAVENÓW to jest klimat . Zresztą tą rozpę ma najlepiej ograną .
"Zero klimatu, tylko rzucanie kostkami." ?? TO co mam nie wykorzystywać sił swojej armii ? Bez przesadu , i tak już nas osłabili to mam jeszcze się sam bardziej osłabiać . Koledzy , wybaczcie ale takie tanie klimaciarskie granie słabymi rozpami do mnie nie przemawia . Chcecie to sobie grajcie , dla mnie masa szczurów pod opieką Dzwona i ich Grey Seera to jest KLIMAT . POzdro
a poza tym robienie dobrej rozpy jest oznaką szacunku dla przeciwnika;d
Moim zdaniem duże znaczenie ma jeszcze rozstawienie figurek.warkseer pisze:Żadna z tych rozpisek mi się nie podoba.
Zero klimatu, tylko rzucanie kostkami. Przy moim szczęściu w pierwszej turze ta maszynka do czarowania by się zacięła.
Takich rozpisek szczurzych jest ostatnio na forum coś około 75%.
Co się stanie jeśli jednak coś dojdzie do CC np. taki Stardragon nawet na jednej rance?
Można od razu zacząć chować figurki do tornistra
Ach, i ten piękny Large Target wraz z klockiem piechoty warty w sumie ponad 700 pkt, po prostu mjut
Moim skromnym zdaniem samograj, który nie wymaga większego myślenia.
Ale to tylko moje wybitnie subiektywne zdanie.
Z tym strzelaniem Star dragon nie doleci wystarczy że przypadkowo działo by w niego odpaliło z siłą 8-10 i jednego elektryka bym zmienił na chieftaina a tak to standardowy standard...
Dla mnie skaveny mają tylko kilka opcji rozpiski w której są grywalni (czyli te które są usilnie kopiowane, jak widać funkcja kopiuj, wklej jest bardzo pożyteczna)reszta dla zabawy nie przejdzie.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"