Drużynowe Mistrzostwa Polski
Nie musisz - liczy się ukończone 18 lat a nie kawałek plastikuLinuX pisze:Mam problem. Mam ukończone 18 lat, a nie mam jeszcze dowodu. Mam dawać to oświadczenie czy nie.... ?
@Taraś - poprawione.
@Liczba miejsc. Jak pisał Snajper - pracujemy nad tym usilnie. Jeszcze dziś powinno być wiadomo coś więcej. Cierpliowści Cierpliowści i spokoju Jeśli macie jakieś problemy, coś Wam przeszkadza - piszcie tu albo do mnie na PMkę, postaramy się rozwiązać.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Rejestracja przez stronę na Polcon jest już wyłączona. Ale spokojnie możecie się rejestrować i płacić na miejscu - jak na każdym porządnym konwencieDastor pisze:W atkim razie problem z akredytacją wynikł z mojej niewiedzy, bo pół dnia ludzie do mnie piszą, że podobno już się zapisać nei da. Mój błąd.
- Twój WS?
- Tak
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
a robson jest plagbererem czy horrorem tzeentcha?
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Nieadekwatnych graczy trzeba będzie skonwertować i pomalowac do niedzieli a nieadekwatne modele będą dostawać upomnienia i nagany. Czy jakoś takRobson pisze:a nieadekwatnych graczy?A jak sie ma sprawa zdejmowania ze stolu nieadekwatnych modeli??
Dobra - koniec offtopu
- Twój WS?
- Tak
bo macie blisko jak by dmp bylo w lublinie, to od nas by bylo duzo wiecej osob. taka prawda
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
lesiu liczyć nie umiesz nie siedem tylko osiem z WLKP, chyba że próbujesz mi wmówić że krotoszyn leży nad wisłą
@jerzyn - absolutna racja...ale co zrobić? Nikt raczej pretensji nie ma do tych co nie przyjeżdżają - a dla okolicznych bonus i trzeba korzystać. To jak olimpiada w berlinie - wiadomo że blisko i trzeba korzystać bo następna okazja może być za 20 lat Udało się w każdym razie zmobilizować tak liczną ekipę jak nigdy wcześniej na żaden turniej wyjazdowy
@jerzyn - absolutna racja...ale co zrobić? Nikt raczej pretensji nie ma do tych co nie przyjeżdżają - a dla okolicznych bonus i trzeba korzystać. To jak olimpiada w berlinie - wiadomo że blisko i trzeba korzystać bo następna okazja może być za 20 lat Udało się w każdym razie zmobilizować tak liczną ekipę jak nigdy wcześniej na żaden turniej wyjazdowy
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
lesiu ty humanisto
5xstrefa, 2x ostrów, 1x krotoszyn
5xstrefa, 2x ostrów, 1x krotoszyn
Chodzi o miejsce dla teamów do grania. Limit 40 drużyn jest troche z dupy. To prawdopodobnie powodowało frustracje. Podejmując się organizacji DMP, powinno się przewidzieć że przy rosnącej popularności naszego hobby, liczba graczy śmiało przekroczy zeszło roczny pułap. Idąc dalej powinniści załatwić wystarczająco dużą sale ( albo kilka sal) mogąca pomieścić tylu graczy, by nie było zgrzytów przed turniejem.Snajper pisze:
Jakie problemy z miejscem? widziales chociaz ta miejscowke? obejrzales sobie foty? a moze miejsce ze spaniem? co? no slucham bo za bardzo nie rozumiem twoich wyjetych niewiadomo skad pretensji...
I to się wam cieszy. Wystarczy zacząć post od tej wypowiedzi, a nie niepotrzebnie się spinać.Snajper pisze: Co do limitu druzyn to narazie jest ich 46 wiec 230 osob, to chyba nie jest mala liczba a jeszcze dodam ze wciaz pracujemy zeby podniesc ten limit...
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Po całodziennych bojach i tysiącu bez mała telefonów udało się ruszyć sprawę. Liczyliśmy z Karolem na prawo i lewo, w każdą stronę jak się dało. Sala daje radę. Obczailiśmy noclegi - tu też damy radę. No i wielkie podziękowania należą się Strefie Zero i Sztabowi, którzy wspierają nas znacznie bazą terenową i blatami.
Mogę powiedzieć tylko jedno:
THIS IS MADNESS
Limit miejsc - 300 osób.
Uda nam się zmieścić 60 drużyn. W pierwszej kolejności zapisywane będą kluby, które nie mają jeszcze drużyn zapisanych, potem kolejne drużyny klubów, które już mają przedstawicieli. Mam nadzieję, że ten limit będzie wystarczający i mam nadzieję, że jeśli zgłosi się więcej drużyn nikt nie będzie miał pretensji, że nie jesteśmy go w stanie bardziej zwiększyć...
Jutro zamykamy zapisy. Jeśli któraś drużyna nie dosłała rozpisek to przypominam o dosłaniu, bo musimy mieć czas to wydrukować.
No i jeszcze raz - jeśli jakaś drużyna się rozpadła to napiszcie nam proszę! Znacznie ułatwi to organizację.
Mogę powiedzieć tylko jedno:
THIS IS MADNESS
Limit miejsc - 300 osób.
Uda nam się zmieścić 60 drużyn. W pierwszej kolejności zapisywane będą kluby, które nie mają jeszcze drużyn zapisanych, potem kolejne drużyny klubów, które już mają przedstawicieli. Mam nadzieję, że ten limit będzie wystarczający i mam nadzieję, że jeśli zgłosi się więcej drużyn nikt nie będzie miał pretensji, że nie jesteśmy go w stanie bardziej zwiększyć...
Jutro zamykamy zapisy. Jeśli któraś drużyna nie dosłała rozpisek to przypominam o dosłaniu, bo musimy mieć czas to wydrukować.
No i jeszcze raz - jeśli jakaś drużyna się rozpadła to napiszcie nam proszę! Znacznie ułatwi to organizację.
- Twój WS?
- Tak