Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
Jasiuuuu, żebyś wiedział...
Armia Chosu będzie dość łatwa do uzbierania (plastiki), będzie silna i niektórym sie tam kiedyś podobała ale im zasady nie pasowały. Ja co prawda należe do wszystkich grup powyższych, ale 5A od modelu z rycerzyka khorna? TO trzeba mieć Najgorsze dla mnie ze nie bedzie skimriszu czy lataczy, bo wtedy 20 piesków to mus.
PS. taki pomysł ze jak psy nie będą miały ładnych figsów to zawsze pozostaną psy khorna demonów. Bo wilki wampirów niezbyt mi sie podobają...
Armia Chosu będzie dość łatwa do uzbierania (plastiki), będzie silna i niektórym sie tam kiedyś podobała ale im zasady nie pasowały. Ja co prawda należe do wszystkich grup powyższych, ale 5A od modelu z rycerzyka khorna? TO trzeba mieć Najgorsze dla mnie ze nie bedzie skimriszu czy lataczy, bo wtedy 20 piesków to mus.
PS. taki pomysł ze jak psy nie będą miały ładnych figsów to zawsze pozostaną psy khorna demonów. Bo wilki wampirów niezbyt mi sie podobają...
zle podejscie, ta armia po prostu byla zawsze ladna i dosc zrownowazona sila, teraz mam nadzieje tez tak bedzielicho pisze:Ja też zawsze chciałem grać chaosem, tylko jakoś zawsze inne armie były mocniejsze.
Gajowy pisze:zle podejscie, ta armia po prostu byla zawsze ladna i dosc zrownowazona sila, teraz mam nadzieje tez tak bedzielicho pisze:Ja też zawsze chciałem grać chaosem, tylko jakoś zawsze inne armie były mocniejsze.
A ironia to nie odmiana aronii.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
"zawsze chciałem grać chaosem, ale jakoś nie wychodziło"
mi tez nie wychodzi ale mimo to i tak gram
gra chaosem to czysta przyjemność
chyba przyznacie że jeśli jedną z armii jest chaos to na stole nie będą się działy nudne rzeczy
a chaos na chaos to prawdziwa radocha , nie ma strzelania chowania sie za górkami , czysty wjazd konnicą i te śmieszne sejwy na 1+ które często są oblewane, ach i konie knightsów które często lepiej biją niż sami knightsi
chaos to naprawdę chaos
mi tez nie wychodzi ale mimo to i tak gram
gra chaosem to czysta przyjemność
chyba przyznacie że jeśli jedną z armii jest chaos to na stole nie będą się działy nudne rzeczy
a chaos na chaos to prawdziwa radocha , nie ma strzelania chowania sie za górkami , czysty wjazd konnicą i te śmieszne sejwy na 1+ które często są oblewane, ach i konie knightsów które często lepiej biją niż sami knightsi
chaos to naprawdę chaos
dobra dobra nie tłumaczcie się
obczajcie że knight khorna może miec przy odpowiednim rzucie na mutacje i 6 ataków z modelu juicy.
ale nie oszukujmy się , patrząc na ten list otrzymamy niewiele mocniejsze(?) rozszerzenie chaosu z poprzedniej edycji. żaden samograj demoni, jak ktoś jest warzywem to nadal baty będzie zbierał
obczajcie że knight khorna może miec przy odpowiednim rzucie na mutacje i 6 ataków z modelu juicy.
ale nie oszukujmy się , patrząc na ten list otrzymamy niewiele mocniejsze(?) rozszerzenie chaosu z poprzedniej edycji. żaden samograj demoni, jak ktoś jest warzywem to nadal baty będzie zbierał
Piechotny chaos to armia która dostaje maskę od WE na wejściu, co nie Czopek? Na border patrolu nieźle warzywiłeś, a dla odmiany ja w Łęcznej nie mogłem w ogóle Cie dorwać mobilnym, konno-psim chaosem, boś wziął praktycznie samą strzelającą jazdę i orzełki...Czopek pisze:mocniejsze, może nie jak demony, (czego bym osobiście nie chciał) ale nie wiemy jeszcze co z herosami zrobią
a ja grałem w 6 ed na 60 maruderach i warriorach(bywało na turniejach) ale była to armia zdecydowanie za szybka jak dla mnie
Niestety, ciężkie to czasy dla hord były, ale teraz na standardowe we nie powinno być już tak trudno, jakiś heros aby był do ściagnięcia treemana, a jak nie to jest helka, dragon ogry, gigant może da radę z jakimiś markami,shagot. driady ładnie będą od magicznej kawaleri spadać. połączy się liczebność z dużymi "pakerami"+dobry gracz i we będą miały ciężko. do wyjścia ich nowej ed oczywiśćie.
Wlasnie przegladam najnowszego White Dwarfa i musze powiedziec ze zdjecia najnowszych wojownikow chaosu przedstawiaja sie wspaniale. nowy chaos lord jest takze niesamowity - zastanawiam sie czy go sobie nie kupic jak wyjdzie tylko po to zeby miec go w swojej kolekcji.
Plus (ale to juz z innej beczki) tak jak pisal Szaman WD zawiera info o naszym polskim Golden Demon!
Plus (ale to juz z innej beczki) tak jak pisal Szaman WD zawiera info o naszym polskim Golden Demon!