Drużynowe Mistrzostwa Polski
To jest spieprzony tag html-owy.
A licky boom boom down!!!
podlaczam sie pod pytanie, tak w razie czego... rozpadl sie dzisiaj dosc niespodziewanie pomorski autokar i kazdy jedzie po swojemuXet pisze:Przepraszam jesli padla juz na to pytanie odpowiedz .
Jakie opcje noclegowe sa dostepne dla tych ktorzy przyjada w piatek wieczorem ?
witam,
szukam gdzieś odpowiedzi na to jakie boisko jest przy DMP, żeby można było sobie wieczorkiem pograć... w sensie czy jest trawiaste, czy piaskowe, asfaltowe tudzież sztuczna nawierzchnia? i jak duże- żeby było wiadomo jaki sprzęt zabrać ze sobą:-P
pozdrawiam
szukam gdzieś odpowiedzi na to jakie boisko jest przy DMP, żeby można było sobie wieczorkiem pograć... w sensie czy jest trawiaste, czy piaskowe, asfaltowe tudzież sztuczna nawierzchnia? i jak duże- żeby było wiadomo jaki sprzęt zabrać ze sobą:-P
pozdrawiam
Dokładnie tak. Dla wtajemniczonych - mam gdzieś błąd przy escapowaniu znaków podczas edycji wpisów. A że nie mam czasu żebym się tym zająć to jest tak, że jak ktoś zapomni wywalić ręcznie br-y to zostają.b_sk pisze:To jest spieprzony tag html-owy.
No to tak: Ciągle zwiększająca się liczba uczestników spowodowała, że postanowiliśmy wynająć drugą salę na noclegi. Oczywiście rozwiązanie ma minusy i plusy Minusy: z sali noclegowej do DMP będzie jakieś 300 m zamiast 50 Plusy: na sali tej będą tylko gracze DMP - żadnych elfów A kilka metrów od sali jest boisko do nogi ze sztuczną nawierzchnią i oświetleniem. Trzeba będzie zrobić jakąś zrzutę dla ciecia, żeby nas wpuścił - zawsze jak tam chodziliśmy to wychodziło po 1zł na osobę Boisko nie jest duże, ale jaki ma wymiar dokładnie to nie wiem. Może Snajper wie dokładniej.Pająk pisze:szukam gdzieś odpowiedzi na to jakie boisko jest przy DMP
Noclegi w piątek można dostać na normalnych warunkach - 5zł/ wspólna sala, 30zł - akademik. Napisałem o tym trochę w temacie DMP - WAŻNE SPRAWYthurion pisze:podlaczam sie pod pytanie, tak w razie czego...
Na sali DMP będą otwarte szatnie, więc będzie można wziąć prysznic - jak kto się spoci podczas bitwy
DO WSZYSTKICH Z PYTANIAMI O ZGŁOSZENIE
Pytania te kierujcie do Boginsa - on zajmuje się zgłoszeniami. Drużyna mogła nie pojawić się na spisie z dwóch powodów: albo Bogins czeka czy nie będzie zgłoszeń od nowych klubów albo zgłoszenie gdzieś się zawieruszyło - njlepiej dla pewności, wysłać je jeszcze raz. Ale nie bójcie się - nie po to tak walczyliśmy o zwiększenie limitu żeby teraz nie wpuścić drużyny bo się zawieruszyło gdzieś zgłoszenie - jeśli je wysłaliście wcześniej to na pewno zagracie. Po prostu męczcie Boginsa
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
a ten nocleg na sali w pt to na takiej tez tylko dla nas czy razem z elfami ? i czy akademik jak cos mozna wykupic na miejscu czy trzeba gdzies sie rejestrowac.. teraz to juz pewnie nie ma nawet takiej mozliwosciHrabia pisze:
Noclegi w piątek można dostać na normalnych warunkach - 5zł/ wspólna sala, 30zł - akademik. Napisałem o tym trochę w temacie DMP - WAŻNE SPRAWY
)
bo to jest boisko do rozgrywek o puchar pro-staty
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.