Drużynowe Mistrzostwa Polski
na terenie terenie konwentu za wylaczeniem sali noclegowej jest siec bezprzewodowa...
noecleg jest tez dostepny od czwartku...
spokojnie z tymi bramkami, sa po prostu schowane w komorce zagadamy do ciecia i beda dostepne, kiedy gralem tam ostatnio robilsimy zzrzute po zlotowce... jak michal wspomnia na tym boisku jest oswietlenie wiec mozna grac wieczorem... bosiko jest srednio rozmiaru, najlepiej gra sie na nim w skladach po 5-6 osob...
jakby co blisko jest jeszcze jedno boisko ze stuczna nawierzchnia a na terenie campusu jest asfaltowe...
noecleg jest tez dostepny od czwartku...
spokojnie z tymi bramkami, sa po prostu schowane w komorce zagadamy do ciecia i beda dostepne, kiedy gralem tam ostatnio robilsimy zzrzute po zlotowce... jak michal wspomnia na tym boisku jest oswietlenie wiec mozna grac wieczorem... bosiko jest srednio rozmiaru, najlepiej gra sie na nim w skladach po 5-6 osob...
jakby co blisko jest jeszcze jedno boisko ze stuczna nawierzchnia a na terenie campusu jest asfaltowe...
Ostatnio zmieniony 26 sie 2008, o 23:02 przez Snajper, łącznie zmieniany 1 raz.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
"na terenie terenie konwentu za wylaczeniem sali noclegowej jest siec bezprzewodowa... "
jeśli bedzie działac bezproblemowo to obiecuje krótkie relacje na bieżaco na forum
jeśli bedzie działac bezproblemowo to obiecuje krótkie relacje na bieżaco na forum
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Szafa warszawski też będzie prowdził relację z tego co wiem.
@Thurion - wciąż jest jeszcze trochę miejsc w akademikach. Jeśli chcesz mieć je na pewno, zrób przelew i zgłoś się na adres recepcja.polcon2008@gmail.com. Jak przywieziesz potwierdzenie przelewu to akademik będziesz miał. Jak przyjedziesz i będą jeszcze miejsca to też bez problemu dostaniesz, ale wtedy nie możemy nic gwarantować (oprócz oczywiście wspólnej sali )
@Thurion - wciąż jest jeszcze trochę miejsc w akademikach. Jeśli chcesz mieć je na pewno, zrób przelew i zgłoś się na adres recepcja.polcon2008@gmail.com. Jak przywieziesz potwierdzenie przelewu to akademik będziesz miał. Jak przyjedziesz i będą jeszcze miejsca to też bez problemu dostaniesz, ale wtedy nie możemy nic gwarantować (oprócz oczywiście wspólnej sali )
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
podłączam się pod pytanie o armie
EDIT: już częśc jest - dla mnie lekkie zaskoczenie w rogatym i snocie
EDIT: już częśc jest - dla mnie lekkie zaskoczenie w rogatym i snocie
Beasts of Chaos - circa 5k
Witam, mamy problem tzn. brakuje jeden armii, myśleliśmy, że mamy ją załatwioną ale niestety w ostatniej chwili okazało się, że ktoś nie może pożyczyć, teraz nasz przyjazd na DMP jest uzależniony od tego czy znajdziemy armie EMpire. Jakby co piszcie pw albo GG, oczywiście dla kogoś kto pożyczy jakieś piwo(dużo piwa) się znajdzie.
Pomocy!!
Pomocy!!
Mogę wziąć samą maszynkę bez tego goblina co na niej siedzi i bez obsługi. Pasuje?
A licky boom boom down!!!
A ja mam pytanie czy znajdzie sie jakiś Klanbrat który może mi zapożyczyć 5 gutterów?