Drużynowe Mistrzostwa Polski
Ale po co, przecież earthshaker już nie będzie się liczył.Chory pisze:a moze byscie tak dopisali wszystkie armie? np earthshaker :> ?BOGINS pisze:Shino powiedział że chłopaki mi wyślarozpę - poprosiłem go o to. Nie powiedział kto, wiec nie wiem czy rozpy są opisane czy nie. czekam
pzdr
thurion
- Shakin' Dudi
- Masakrator
JAKO ŻE ZOSTAŁO MAŁO CZASU! :
MOTOR ma kontuzje i musi byc pod opieką lekarską :/ wiec wielka PUPA! SZukamy na GWAŁT Piątego zawodnika!
MOTOR ma kontuzje i musi byc pod opieką lekarską :/ wiec wielka PUPA! SZukamy na GWAŁT Piątego zawodnika!
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 22:36 przez Shakin' Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
na gwalt czy do grania;)?
- Shakin' Dudi
- Masakrator
bez żartów proszę...jestem tak wkurzony jak mało kiedy...
Juz przez to przechodziliśmy również wiec w pełni rozumiem:)
Nasza Tajna Broń;)
Chory pisze:Ogolnie jedziemy w ch...j daleko zeby w noge pograc.Shino pisze:kto gra w avatarze jako 5?
Ale nie mowcie mlodemu bo sie poplacze
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
będziecie grać w nogę?Chory pisze:Ogolnie jedziemy w ch...j daleko zeby w noge pograc.Shino pisze:kto gra w avatarze jako 5?
Ale nie mowcie mlodemu bo sie poplacze
to zajebiście, zabiorę trampeczki xDD
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."
A ja jeszcze chciałbym takę ostateczną klaryfikację w sprawie tej piłeczki. Mam brać halówki, czy w halówkach się na tym boisku zabiję i lepiej coś wyglądającego bardziej profesjonalnie?
A licky boom boom down!!!