Ponieważ miałem dzisiaj drobne nieporozumienie z pewnym członkiem forum chciałem się Was zapytać o opinię w tej sprawie.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Model który skonwertowałem posiada maczugę ironguta. Konwersja tragicznie nie wygląda (nie daję zdjęć żeby nie denerwować co poszczególnych, po co mają mi pisać po raz kolejny że im się nie podoba
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Otóż według tego członka forum ta maczuga jest o wiele za duża. Według mnie jest ona uzasadniona. I oto uzasadnienie:
Exalted Champion of Chaos z great weaponem ma siły 7, 5 podstawowej. Irongut ma 6 z great weaponem, 4 podstawowej. Czyli według logiki, Exalted Champion of Chaos jest silniejszy w podstawie jak i w rozszerzeniu od Ironguta (większego od niego). Zrozumiałe.
Zatem nie powinien tenże Exalted mieć maczugi ironguta skoro jest od niego silniejszy? Nie utrzymałby jej? I proszę, nie dawajcie mi tu praw fizyki...świat fantasy to świat fantasy, zostawmy obie rzeczy oddzielone.
PS. I proszę nie mówić że będzie wyglądało to idiotycznie - nie proszę o opinię na temat konwersji a jedynie logicznego wywodu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdrawiam
F