Czołg to oczywiście WiP? Odnośnie malowania... powiem tyle- chciałbym, aby u mnie TT tak wyglądał Rzuca się w oczy przede wszystkim dokładność i schludność malowania, kolorki dobrane naprawdę dobrze, a freehand u Bsb (jak mniemam) jest super- na takiego wilczka to ja jeszcze trochę potrenuję. Ogólnie- pogratuluj koledze
to nie bsb, tylko chorąży w gs-ach, a podstawki pod oddziały wykańczam już pomalowaniu wszystkiego, bsb mam na koniku, wolno mi idzie malowanie, bo i czasu brak i częściej chęci, coś może poćwiczę w ten weekend, ale cv-ka mnie czeka i jak w filmie, zostanę poszukiwaczem zaginionej i dobrze płatnej pracy: na tapecie w tej chwili są gs-y (połowa zrobiona) oraz grand master i bsb na kuniu, dzięki za miłe słowa w ocenie
A jednak Szczurzy ogonie to zrobiłeś??
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, o 10:46 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak na TT, to prace są naprawdę świetne. Wszystko nałozone schludnie, czysto i z wyraźnym pomyslem na schemat kolorystyczny całości. Wszyscy chwalą sztandarowego (który bez dwóch zdań jest super), a mnie się natomiast najbardziej podoba champion od Greatswordów
jak skończę GS-y to szczurowski zamieści, podjął się tematu to ma za swoje (teraz to już jest prawie jak manager ), nie ukrywam, że nawet zachciało mi się znów malować przez ten temat
oto foty mojego altara, dopiero na warsztacie, ale się pochwalę, co mi tam (podobnie jak cała armia pochodzi z Middenheim), przyjemnego oglądania (sorry za troszkę słabą jakość):