Prace Heliona ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Czołg to oczywiście WiP? Odnośnie malowania... powiem tyle- chciałbym, aby u mnie TT tak wyglądał Rzuca się w oczy przede wszystkim dokładność i schludność malowania, kolorki dobrane naprawdę dobrze, a freehand u Bsb (jak mniemam) jest super- na takiego wilczka to ja jeszcze trochę potrenuję. Ogólnie- pogratuluj koledze
to nie bsb, tylko chorąży w gs-ach, a podstawki pod oddziały wykańczam już pomalowaniu wszystkiego, bsb mam na koniku, wolno mi idzie malowanie, bo i czasu brak i częściej chęci, coś może poćwiczę w ten weekend, ale cv-ka mnie czeka i jak w filmie, zostanę poszukiwaczem zaginionej i dobrze płatnej pracy: na tapecie w tej chwili są gs-y (połowa zrobiona) oraz grand master i bsb na kuniu, dzięki za miłe słowa w ocenie
A jednak Szczurzy ogonie to zrobiłeś??
A jednak Szczurzy ogonie to zrobiłeś??
Ostatnio zmieniony 30 sie 2008, o 10:46 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szrederator
- Chuck Norris
u sztandarowego cienka podstawka. o ogólnie to świetne prace. joł niszczy
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Jak na TT, to prace są naprawdę świetne. Wszystko nałozone schludnie, czysto i z wyraźnym pomyslem na schemat kolorystyczny całości. Wszyscy chwalą sztandarowego (który bez dwóch zdań jest super), a mnie się natomiast najbardziej podoba champion od Greatswordów
putoa alasti avantoon!
sam chciałeśA jednak Szczurzy ogonie to zrobiłeś??
te futerko wygląda jak kupa możne to wina fot ...