ta ta, podstawka zawsze wam nie odpowiada, znaczy sam nie jestem z niej zadwolony, eksperymentowałem 1 raz z sodą, nastepni powinni miec lepsze podstawki
całkiem ładnie Ci to wyszło Najbardziej zdecydowanie podoba mi się cieniowaniu łuku. Noi widzę kolejną osobę, która zadaje sobie trud i dorabia cięciwę
Ta cięciwa jest grubości jego palca. Na jego prawej dłoni nie widać w ogóle szczegółów, zalałeś ją farbą. Polecam nakładanie cieniej farby i bardziej rozrzedzonej, również stopniowo rozjaśniaj, bo np. na rękawie strasznie widać różnicę pomiędzy jasną a ciemną częścią.
ale nakładam cienko farbe ziom, porpawic podstawke , hmm, ale jak ? w górach trawa ? (z załozenia bedzie to oddział u wrogów zza morza czyt. norsów)po za tym w ogole jej nie mam, no ta, te rekawy uwazam sam ze mi najgorzej z całego figsa najgorzej wyszły, z nastepnym postaram sie zrobic tak jak jest tu na spodniach
Co do cięciwy,hmm, jest z nitki detyztycznej wiec sie nie zerwie, a nitki raczej bym niezrobił aby byłatak napięta, ale chyba cieciwa to najmniejszy problem, mi to nie przyszkadza wgl ze taka jest
Ta cięciwa nie jest dobra. Figurka znacznie lepiej by wyglądała bez niej, ponieważ jest za gruba i kończy się za blisko dłoni. Bruk znacznie lepszy niż śnieg, chociaż gdybyś boki śnieżnej podstawki pomalował na szaro/biało byłaby ok. Malowanie może być, tylko gdybyś temu młodszemu oczy poprawił, a starszemu dłonie.
Odnoszę wrażenie że pierwsze 2 są lepiej wykonane. Łuk nie jest tak wycieniowany u poprzednich podobnie zresztą jak kurteczka. Widzę że naprawdę nieźle radzisz sobie z twarzami. Najbardziej podoba mi się kurteczka na 2 modelu. Brawo brawo –jestem ciekaw jak będzie wyglądał regimencie w całości
dziś postaram się wrzucic lepsze zdjęcia, bo wczoraj sztuczne światło, jeszcze baterie sie rozładowały xD Łuk tutaj był robiony nie juz Vomit Brown + bestial brown, tylko od samego Vomit więc różnice są,a kurtki hmm, podobnie, tutaj jaśniejszą ma niż inni, buty na zdjeciu wyszły kompletnie czarne a tak nie jest, koło południa postaram się zrobić lepsze zdjecia ; ]]