A jednostki RoR? Czy muszą być dokładnie takie jakie preferuje GW? Czy np. za Cursed Company nie moge wstawić "żywej" piechoty?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pozdrawiam
ale Husiat pisał, że bez konwertowania wystawić flagellantów- moim zdaniem to już raczej prox. (jak będą w jakikolwiek sposób skonwertowani to ok. nie zgłaszam sprzeciwu.szczurek pisze:jak odpowiedni skonwertujesz to nie ma problemu . Tak samo jak np: zrobisz z imperialnej piechoty slaves do szczurow (swszystko zalezy jak podejdziesz .....)
popieram. Cursed Company to ozywione trupy, wiec niech chociaz troche je przypominaja.Stachu pisze:Jak chcesz wystawiać pielgrzymów to np pmaluj im skóry na jakieś zgniłe kolorki itp. jednemu czy dwóm daj zamiast ręki kawałek szkieletu. I to jeśt klimatyczny oddział przeklętych pielgrzymów. Gorzej jak będziesz chciał i wystawiać normalnie..........
to prawda, ze na imprezach GW mozna grac tylko figurkami Citadel. dotyczy to Grand Tournamentu - przypominam, ze na Wojennym Mlocie juz turniejow nie bedzie.Husiat pisze:Słyszałem że np. na wojennym młocie można grać tylko figurkami GW.
tak, pod warunkiem, ze ich bron bedzie przypominala piki, a nie wlocznie.Husiat pisze:Czyli jeżeli np. mam DoW pikemenów i nie mam do nich figurek (bo skąd, w koncu wszyscy pikmeni z RoR to inne oddziały i jak tu ich wstawiac jako pikmenów?) to:
a) jeżeli wstawie za nich skonwertowanych włóczników impreialnych to to przejdzie?
Gamezone to nie Citadel.Husiat pisze:b) wystawie np. figurki Gamezone'a? czy tak mogę?