Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Fallan pisze:To ja mam takie pytanie. Podobno helfy mają jakieś cacko przeciwko krasiom. Nie mam pojęcie cóż to takiego. Mógłby mnie ktoś oświecić?
Zagladni po prostu do army booka:>
Nie wiem dokladnie o co moze ci chodzic maszyna/czar/item/etc?:D
Jest taki przedmiot... Enchanted item: Pendant of Vengeance... Musisz rerolowac kazdy udany rzut na uderzanie runki z kowadla... Dodatkowo masz -1 na tabelke missfire'a...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
2 bolce to nic jak zaczynamy to w I turze jak mamy katapy to ich nie ma ;]
a nawet jak nie zaczynamy to co z tego trafi srednio 4 ale 2 zrani i mamy save jak zginie nam 2/3 goscioow od 2 bolcow w jedna ture to i tak przeciwnik moze sie cieszyc
a jak strzela duzym to i tak nic nie zrobi bo nie trafi ;]
a nawet jak nie zaczynamy to co z tego trafi srednio 4 ale 2 zrani i mamy save jak zginie nam 2/3 goscioow od 2 bolcow w jedna ture to i tak przeciwnik moze sie cieszyc
a jak strzela duzym to i tak nic nie zrobi bo nie trafi ;]
no tylko ze wprawny gracz krasi to jest pewien na 99% ze do tamtad jest np 29 cali to nic trudniego jak sie troche dluzej pogra ja po 2 miechach zawsze trafialem z deklaracja a i scatter nie jest taki zly najgorszy jest misfire ale z inzynierem male jest prawdopodobienstwo wybuchu
Jak grasz juz spory kawal czasu, to przecelowanie z klopy zdarza sie raz na 50 strzalow...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
To mnie zawsze w krasiach śmieszyło, te ruchy i 'ruszki', aby jak najekonomiczniej wykonać ruch itp. byle by nie stracić tych cennych cali. I ten uśmiech na twarzy przeciwnika, gdy patrzył na te cyrki, jak moje kwadraty ustawiają się o te dziesiętne części calowe, a w efekcie ruszyły się może o cal lub 1,5.