Drużynowe Mistrzostwa Polski
sam jestes podklad. byly pomalowane na 3 kolory po co mialem psuc figsy malujac je na chama. tak byl brzydko pomalowane cienka warstwa na bazowe kolory, ale byly i teraz moge malowac dalej, a nie zmywac i to nie ja mialem tyranidy zamiast normalnych figsow
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
ty tak, ale jandy
Ergo - regulamin w tej kwestii można olać.Fedek pisze:Zawsze można prosić sędziego o zdjęcie figurek ze stołu. Nie spodziewasz się chyba żeby na turnieju bez oceny malowania sprawdzać WYSIWYG 250 armii. Jest to fizycznie niemożliwe.
Nie widziałem zapisu, który pozwalałby po interwencji gracza by sędzia zdejmował figurki. Jeśli nawet ktoś by tak zrobił, to IMO - byłaby to chamówa. Proszę o to by respektować to co sami wymyśliliśmy. Bo za rok będą armie z karteczek.
Ja nie piszę, żeby sprawdzać wszędzie wysywig. Ale jak 3 sędziów podczas 1 bitwy przejdzie się po sali - to od razu wyłapie armie, w której waraltar zrobiony jest z deseczki i korka od wina. Ja znalazłem z kolegą z 10 takich armii chodząc oglądając je podczas 2 przerw. Żaden problem.
Pozdrawiam
Co do proksów itp. spraw. jak się Mauler cofniesz parę stron w tym temacie to dowiesz się jakie to były boje aby dopuszczać dopuszczać dopuszczać. Wiadomo było że będzie problem, dlatego chciałem to uściślić przed turniejem - wtedy było nie nie nie. No to o co chodzi?
Naturalnie powinna ta kwestia zostać roztrzygnięta na przyszłość - co jest proksem a co nie?
Naturalnie powinna ta kwestia zostać roztrzygnięta na przyszłość - co jest proksem a co nie?
Gratulacje dla Snota za zwycięstwo a wszczegulności dla młodego za niezapomnianą lekcje na temat TK,
dla orgów za to że im sie chciało ten bałagan jakoś układać,
przaeciwników z którymi grałem,
ekipy z Krakowa i tych z którymi rozmawiałem w przerwach
Pzdr
R.
dla orgów za to że im sie chciało ten bałagan jakoś układać,
przaeciwników z którymi grałem,
ekipy z Krakowa i tych z którymi rozmawiałem w przerwach
Pzdr
R.
Może to były takie demony jednorazowe i koszt ich transportu do domu przekraczałby koszt całej armii? Benzyna drogo stoi, a plastelina dość tanio bo się szkoła zaczyna i w supermarketach pełno przecen.
A licky boom boom down!!!
przydaloby sie wyslac te wyniki
w koncu na czym stanelo? DMP to master? wyniki sie liczą? Bo juz sie zgubilem w tym gąszczu roznych glosow
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
A czemu mają się nie liczyć? Wyniki zostały dzisiaj wysłane. Tak późno, bo dopiero w poniedziałek dostałem od Boginsa listę graczy (którą i tak musiałem dokończyć sam). Także niebawem powinny się pojawić na stronie ligi.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
no i dobra!