na 2K mam : latajacego kinga ,2 x TP na wózkach ,liczka ,10 szkieletow ,4 x charioty ,dycha lucznikow ,4 skorpy oraz gigant i daje rade .Na papierze wyglada to nieciekawie ale mi sie sprawdza (jedyny problem to jakas duza gadzina czyt. smok i w ch.ja magii np: skaveny itp.) .
Twardsze jednostki charioty [nawet z herosem] nie szarzuja samotnie .Zazwyczaj kombinowane szarze chariotow ,skorpo i giganta daje dobry efekt
TK - 4444 pkt.
Czego mi brakuje w powyższej rozpie to:
a) Carriony - przyznaj sam że 40 cali ruchu (z popychaczką) to całkiem srogo
b) Kloca Tomb Guards z Icon of Rakaph - czyli "Ci Którzy Nie Muszą Cię Widzieć Aby Cie Zaszarżować"
Te dwie sprawy są w zasadzie czymś, co w TK bym brał zawsze i na każde punkty. Ale to tylko takie moje zboczonko
a) Carriony - przyznaj sam że 40 cali ruchu (z popychaczką) to całkiem srogo
b) Kloca Tomb Guards z Icon of Rakaph - czyli "Ci Którzy Nie Muszą Cię Widzieć Aby Cie Zaszarżować"
Te dwie sprawy są w zasadzie czymś, co w TK bym brał zawsze i na każde punkty. Ale to tylko takie moje zboczonko
a moim zboczeniem jest full ofens
Jaki nekromanta
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Niech ktoś mu da jakieś ostrzezenie
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Kubik proszę abyś nie odgrzewał starych tematów Szczególnie jeżeli nic nie wnosisz do dyskusji