DMP 2008 - Polcon, Zielona Góra

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

e, ja z nowymi wampirami jeszcze nie przegralem, a gralem z nimi najwiecej bitew(mowie o nowych de)
wiadomo, ze ciezko z tym wygrac, szczegolnie, jak sobie zagra na ghulach, ale wszystko jest mozliwe :)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

dżejdżej
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: dżejdżej »

Oj, nie miałem na myśli bitwy Serviego z tobą:p, tam po prostu to był błąd gracza, bo nie znał myku z domkiem. Gdyby znał, ukryłby się w lesie klockiem i nie przegrałby tak mocno. Ale właśnie armie tego typu są jedyną rzeczą której muszą się obawiać wampiry. Tak przynajmniej wynika z doświadczeń plew ze Snota.

Tak Btw Malal, Servi ma już 4 wampirów, 40 guli i 2* wraity w rospie:D

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Rzymek pisze:
A kwiczenie że to armia dla idioty jest troche nie na miejscu.
Tu akurat chodzi o to ze jesli ta armia sredni gracz moze cisnac to wymiatacz masterowy tym jest naprawde ledwo pojechalny.

A mam tez przyklad wsrod znajomych kolesia ktory dopiero zaczynal i gral orkami. Dostawal od wszystkich. Kupil TK. Tez dostawal. Kupil demony. Kumple z ktorymi gral teraz nie sa w stanie nic mu zrobic ;)

Dobra koncze w sumie niepotrzebnie to zaczynalem bo nie lubie takich dyskusji na forum.
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

SlanesH pisze:
Ale generalnie od tej pory gardze graczami ktorzy graja demonami wymaksowanymi bo dzieki temu wygrywaja. Gardze nie ludzmi bo sa spoko typy najczesciej ale jako graczami. Ta armia psuje ten system. Wygrywanie ta armia nie daje satysfakcji.
ales teraz zajebal :D ja np demonami gralem wtedy kiedy ty nie wiedziales jeszcze czym jest Warhammer...

daj mi jakies standardowe imperium albo dobrze zlozone wampiry to ci zrobie takie chokko twojej rozpie ze nie bedziesz wiedzial jak sie nazywasz...grasz w przecietnym teamie na przecietnych stolach i buraczysz wspanialymi wynikami na turnieju parowym na ktorym dobierales sie pod kogo chciales... cos ala Artur S na DMP chyba 2 lata temu... grajacy w mega slabym teamie tylko po to zeby zrobic 100/100 z bitew... gratki zią :)

zeby nie bylo, to nic osobistego, po prostu pierdolisz od rzeczy :)

pzdr

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

dżejdżej pisze:Oj, nie miałem na myśli bitwy Serviego z tobą:p, tam po prostu to był błąd gracza, bo nie znał myku z domkiem. Gdyby znał, ukryłby się w lesie klockiem i nie przegrałby tak mocno. Ale właśnie armie tego typu są jedyną rzeczą której muszą się obawiać wampiry. Tak przynajmniej wynika z doświadczeń plew ze Snota.

Nauczył się od wujka Robsona :wink:

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

thurion pisze: zeby nie bylo, to nic osobistego, po prostu pierdolisz od rzeczy :)
Trudno sie mowi. I tak mnie nie przekonaliscie. A to ze mi czoko zaloezysz to naprawde super extra osiag by byl. Ciekawe czy rownemu sobie tez bys zalozyl.
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

SlanesH pisze:Ciekawe czy rownemu sobie tez bys zalozyl.
równy mi to jest tylko Dziop i Fluffy a im chokko nigdy bym nie zalozyl bo sa spoko typami i nie wypisuja pierdół na forum :D

pzdr !!

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ja bym znalazl jeszcze kilku "rownych" :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Młody udowodnił że nawet TK daje rade. tylko trzeba umieć zagrać na poziomie.
Tak jak mi wczoraj Bania na gadu napisał, w grze Młody TK vs. Młody DL wynik byłby wiadomy. Ta armia jest przegięta, powinno być mniej więcej kamien nozyce papier, a jeżeli ktoś naprawdę dobry się zabiera za tą armię vide Malal czy Robson to raczej nie przegrywają.
VC tez są za mocne, ale tak czy siak dyskusja jest bez sensu, sami widzicie ze praktycznie wszystkie składy z czołówki miały chociaz jedną z tych armii w składzie, kto w obecnych czasach nie maksuje rozpisek ten nie ma szans na wygraną turnieju, taka smutna prawda. Moje TK też niby były słabe rok temu, a teraz ta rozpiska stała się standartem :), po prostu jakoś tak wyszło ze pod nowe armie się sprawdza, nie wszyscy jeszcze zmienili rozpy pod nowo wychodzące kodeksy i dlatego te armie miażdżą.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Nie twoja rozpa daje rade ale opcja 2x klopa plus patelnia :wink: Na singlu z roznorakim terenem wroze mniejsze szanse :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Wiem, dlatego na DMP moge spokojnie grać z DLem, na singlu już roznie ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

ja jakos swoim em zjechalem wymaksowane dl i to wcale bez farta, a nawet gorzej bo w tej armii jednak najgorszy wciaz pozostaje ward...

sam gram demonami od 5ed i do tej pory jakos nikt nie narzekal ze sa przegiete. fakt teraz gw chyba przeprowadza glosowanie: co zrobic by jeszcze bardziej przegiac armie... ale coz poradzic...
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Nauczył się od wujka Robsona Wink
To już przestaje być smieszne, ze co mastera musze zmieniać armie, żeby nie trafiac potem na klony :D, a wy sie dziwicie, ze potem mam armie na szybko robione... ;)

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

dokładnie takiej samej rozpy nie mam ;)
zostawiłem sobie regenkę al mam ją na wampirze a nie wight kingu ... :D

Gdyby nie domek to by bitwa z Malalem inaczej się potoczyła , chciałem do niego wejść koło 3 tury , ale jak się okazało jest myk z domkiem i nie miałem praktycznie wyjścia ... i tak ten klocek nie musiał zginąć, ale cóż ....

Awatar użytkownika
odein
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: odein »

nie znlazl ktos podrecznika do we przypadkiem?

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ale jak się okazało jest myk z domkiem
za myk z domkiem tez możesz mi podziękować :D powstał w czasie Euro.

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

co by Malal bez domków zrobił!

Awatar użytkownika
MUKER
Falubaz

Post autor: MUKER »

Dal tych co nie byli, można przedstawić na czym on polega? :D
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

Robson pisze:
ale jak się okazało jest myk z domkiem
za myk z domkiem tez możesz mi podziękować :D powstał w czasie Euro.
Dzięki ... :D
Właśnie słyszałem, że powstał na Euro , szkoda tylko, że Młody nic wcześniej w klubie nie wspominał :D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

MUKER pisze:Dal tych co nie byli, można przedstawić na czym on polega? :D
ze niby jak twoj oddzial jest 1" od domku to przeciwnik nie moze do niego wejsc, analogia do tego ze nie mozna miec jedostki blizej niz 1" od przeciwnika... a skoro z domku widac z kazdego punktu i zasiegi sa z kazdego punktu to oznacza ze modele sa w kazdym punkcie domku aka 1" od ciebie...

dla mnie szyte grubymi nicmi rules lawyerowanie ale inni sa dumni ze swojego wynalazku ;)

ODPOWIEDZ