Old World Cup

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

no to super, mam nadzieję że pierwszą fazę rozgrywek uda nam się spokojnie skończyć do połowy października. Ja osobiście (jak zapewne większość z nas ) jestem jak najbardziej chętny na jakąś bitwę w najbliższym czasie ;)

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Jasiuuu pisze:no to super, mam nadzieję że pierwszą fazę rozgrywek uda nam się spokojnie skończyć do połowy października. Ja osobiście (jak zapewne większość z nas ) jestem jak najbardziej chętny na jakąś bitwę w najbliższym czasie ;)
Jako, że jesteśmy w jednej grupie - jak tylko wrócę z Anglii - jestem do usług
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

No dobra, generlanei fajnie, sporo graczy, ktorych dawno nie widzialme sie pojawia (jak Tomek D.). Naprawde super turniej sie zapowiada.

Tylko teraz pytanie, 1.11 pewnie wyjade, bo swieto i tak dalej, czy ktos z mojej grupy H ma ochote jakos na dniach sie umowic na bitewke? Czekam na propozyccje i pzdrwm. Tak w ogole to fajnie by byl osie umowic na jeden dzien w tygodniu na wszyskie bitwy, bo ja na przyklad mam dojazd dosyc utrudniony, co sadzicie o tym? :) np. w ten piatek albo nastepny zeby rozegrac rozgrywki calej grupy H, co sadzicie?:) Ale generlanei jestem otwart na propozycje.

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Ja chętnie z tobą zagram. Może w niedzielę?
Paweł Krauze.
Prosiłbym też pozostałych członków grupy H o przysłanie nr GG lub telefonu na PM w celu lepszego kontaktu.

Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kubi »

Hejka,

Ja mam pytanko o zasady parowania w fazie pucharowej :

- zasady parowania: gracz z pierwszej grupy zajmujący 1 miejsce toczy pojedynek z graczem zajmującym 2 miejsce z ostatniej grupy. Gracz zajmujący 1 miejsce w ostatniej grupie toczy walkę graczem, który zajął 2 miejsce z pierwszej grupy. To samo dotyczy kolejnych grup,

pozdr

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Ja sie pisze na Grupe H w jakas niedziele. No chyba, że sklep jest w ndz zamkniety. Wtedy jest kurde problem bo w tygodniu pracuje...

Awatar użytkownika
Kostek
Kręglogłowy
Kontakt:

Post autor: Kostek »

Kubi pisze:Hejka,

Ja mam pytanko o zasady parowania w fazie pucharowej :

- zasady parowania: gracz z pierwszej grupy zajmujący 1 miejsce toczy pojedynek z graczem zajmującym 2 miejsce z ostatniej grupy. Gracz zajmujący 1 miejsce w ostatniej grupie toczy walkę graczem, który zajął 2 miejsce z pierwszej grupy. To samo dotyczy kolejnych grup,

pozdr

I tak też będzie. Nie wiem skąd się Stefowi wzięło takie ustawnie par ale obowiązuje regulamin czyli po fazie grupowej zwycięzcy grup A-H, B-G, C-F, D-E grają razem.

Od soboty będą w Starym Świecie przygotowane karty graczy oraz zbiorcze formularze dla grup. Tam proszę wpisywać wyniki rozegranych bitew.
Nie trzymamy się dosłownie terminarza i każda grupa już teraz może zagrać.
Z tego względu, aby otrzymać punkty z testu wiedzy wystarczy napisać test w dowolną sobotę, nie koniecznie w terminie swojej grupy.
Równocześnie prośba do graczy o przypilnowanie aby Dominik dokonał oceny hobbystycznej ich armii i wpisał to na ich karcie.

Życzę powodzenia i przede wszystkim dobrej zabawy.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Kostek pisze:Życzę powodzenia i przede wszystkim dobrej zabawy.
...i uciekam z Wasza kasa do Argentyny :mrgreen:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Co z tymi kontaktami do przeciwników?:>
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Z tego co patrze na stronie, SŚ jest otwarty w niedziele od 10-15. (Jezeli sie myle to mnie poprawcie).

W zwiazku z tym, proponuje rozegrac nasza grupe w nastepna niedziele (14 IX) zaczynajac od 10.00, co Wy na to :)? (Zielony, Grichalk)
Przydaloby sie jakby jeszcze Olek Krupski byl :).

Fajnie by bylo poprostu wszystko rozegrac jednego dnia :).

Awatar użytkownika
Kostek
Kręglogłowy
Kontakt:

Post autor: Kostek »

trikk pisze:Co z tymi kontaktami do przeciwników?:>
roześlę dziś mailami kontakty do osób w poszególnych grupach.
tutaj nie będę wrzucał wszystkich na raz bo ktoś może sobie nie życzyć

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

czy jesli w grupie mam tylko jedne demony to moge sie czuc szczesciarzem?

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

tak

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Jestem za tym 14.X.
Ta zamiana, żeby zwyciescy grupy H grali z A wcale mi sie nie podoba :/

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

O, jak fajnie,że moja grupa ma sporo czasu na przygotowanie -bałem się że ciężko będzie mi zdążyć z pomalowaniem wszystkiego do końca, a tak na spokojnie się wyrobię :)

Prosiłbym jeszcze tylko o zamianę Roberta Chmielewskiego na Chmieleckiego i w ogóle będzie super ;)

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Ehhh, trafiłem do najgorszej dla mnie grupy - nie ze względu na przeciwników, ale na termin. Akurat 20.09 to jest jedyny weekend w który nie mogę grać. Niestety mam 7 dniowy wyjazd szkolny do Finlandii.
Prosiłbym graczy z grupy B, żeby napisali do mnie na GG 7833840 w sprawie bitew w innym terminie. Cały wrzesień (oprócz 19-26.09 - nieszczęsny wyjazd) i październik mogę grać. Najchętniej zagrałbym już jedną bitwę 6.09 i/lub 13.09.

Pozdrawiam Rafał Chmura

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

trochę tak długo trzeba czekać i czy ktoś z GRUPY G chciałby zagrać we wcześniejszym terminie?

PS: prosiłbym jeszcze o zmienienie nazwiska z kosteck na kostecki

Awatar użytkownika
olo1
Mudżahedin

Post autor: olo1 »

Marek Golan pisze:Z tego co patrze na stronie, SŚ jest otwarty w niedziele od 10-15. (Jezeli sie myle to mnie poprawcie).

W zwiazku z tym, proponuje rozegrac nasza grupe w nastepna niedziele (14 IX) zaczynajac od 10.00, co Wy na to :)? (Zielony, Grichalk)
Przydaloby sie jakby jeszcze Olek Krupski byl :).

Fajnie by bylo poprostu wszystko rozegrac jednego dnia :).
ja moge grać tylko nie wiem czy w ciągu 5 godzin zagramy 3 bitwy na 2250 :?:

Awatar użytkownika
Kubi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kubi »

Jeśli ktoś z Grupy A chciałby rozegrać bitwę jutro o 16.30, to ja jestem chętny.
PM mnie

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

olo1, Zielony:
to swietnie, to jestesmy umowieni na 14 IX (wrzesnia nie pazdziernika :twisted: ).
Sprobujemy zagrac, jak sie nie uda to trudno... bedziemy mieli potem jescze caly miesiac, a sa tego jeszcze takie plusy, ze od razu test wiedzy rozwiazemy. Tak czy siak jakbysmy probowali w trojke sie umawiac to i tak 3 bitwy po kolei trzeba zagrac, wiec czasowo wychodzi na to samo.

Tylko jeszcze fajnie by bylo jakby Grichalk tez potwierdzil chec grania tego dnia :).

No i od razu prosba do Stefana, zeby nam test przygotowal na 14IX.

ODPOWIEDZ