Old World Cup
Jako, że jesteśmy w jednej grupie - jak tylko wrócę z Anglii - jestem do usługJasiuuu pisze:no to super, mam nadzieję że pierwszą fazę rozgrywek uda nam się spokojnie skończyć do połowy października. Ja osobiście (jak zapewne większość z nas ) jestem jak najbardziej chętny na jakąś bitwę w najbliższym czasie
No dobra, generlanei fajnie, sporo graczy, ktorych dawno nie widzialme sie pojawia (jak Tomek D.). Naprawde super turniej sie zapowiada.
Tylko teraz pytanie, 1.11 pewnie wyjade, bo swieto i tak dalej, czy ktos z mojej grupy H ma ochote jakos na dniach sie umowic na bitewke? Czekam na propozyccje i pzdrwm. Tak w ogole to fajnie by byl osie umowic na jeden dzien w tygodniu na wszyskie bitwy, bo ja na przyklad mam dojazd dosyc utrudniony, co sadzicie o tym?
np. w ten piatek albo nastepny zeby rozegrac rozgrywki calej grupy H, co sadzicie?:) Ale generlanei jestem otwart na propozycje.
Tylko teraz pytanie, 1.11 pewnie wyjade, bo swieto i tak dalej, czy ktos z mojej grupy H ma ochote jakos na dniach sie umowic na bitewke? Czekam na propozyccje i pzdrwm. Tak w ogole to fajnie by byl osie umowic na jeden dzien w tygodniu na wszyskie bitwy, bo ja na przyklad mam dojazd dosyc utrudniony, co sadzicie o tym?

Hejka,
Ja mam pytanko o zasady parowania w fazie pucharowej :
- zasady parowania: gracz z pierwszej grupy zajmujący 1 miejsce toczy pojedynek z graczem zajmującym 2 miejsce z ostatniej grupy. Gracz zajmujący 1 miejsce w ostatniej grupie toczy walkę graczem, który zajął 2 miejsce z pierwszej grupy. To samo dotyczy kolejnych grup,
pozdr
- zasady parowania: gracz z pierwszej grupy zajmujący 1 miejsce toczy pojedynek z graczem zajmującym 2 miejsce z ostatniej grupy. Gracz zajmujący 1 miejsce w ostatniej grupie toczy walkę graczem, który zajął 2 miejsce z pierwszej grupy. To samo dotyczy kolejnych grup,
pozdr
Kubi pisze:Hejka,
pozdr
I tak też będzie. Nie wiem skąd się Stefowi wzięło takie ustawnie par ale obowiązuje regulamin czyli po fazie grupowej zwycięzcy grup A-H, B-G, C-F, D-E grają razem.
Od soboty będą w Starym Świecie przygotowane karty graczy oraz zbiorcze formularze dla grup. Tam proszę wpisywać wyniki rozegranych bitew.
Nie trzymamy się dosłownie terminarza i każda grupa już teraz może zagrać.
Z tego względu, aby otrzymać punkty z testu wiedzy wystarczy napisać test w dowolną sobotę, nie koniecznie w terminie swojej grupy.
Równocześnie prośba do graczy o przypilnowanie aby Dominik dokonał oceny hobbystycznej ich armii i wpisał to na ich karcie.
Życzę powodzenia i przede wszystkim dobrej zabawy.
Z tego co patrze na stronie, SŚ jest otwarty w niedziele od 10-15. (Jezeli sie myle to mnie poprawcie).
W zwiazku z tym, proponuje rozegrac nasza grupe w nastepna niedziele (14 IX) zaczynajac od 10.00, co Wy na to
? (Zielony, Grichalk)
Przydaloby sie jakby jeszcze Olek Krupski byl
.
Fajnie by bylo poprostu wszystko rozegrac jednego dnia
.
W zwiazku z tym, proponuje rozegrac nasza grupe w nastepna niedziele (14 IX) zaczynajac od 10.00, co Wy na to

Przydaloby sie jakby jeszcze Olek Krupski byl

Fajnie by bylo poprostu wszystko rozegrac jednego dnia

roześlę dziś mailami kontakty do osób w poszególnych grupach.trikk pisze:Co z tymi kontaktami do przeciwników?:>
tutaj nie będę wrzucał wszystkich na raz bo ktoś może sobie nie życzyć
Ehhh, trafiłem do najgorszej dla mnie grupy - nie ze względu na przeciwników, ale na termin. Akurat 20.09 to jest jedyny weekend w który nie mogę grać. Niestety mam 7 dniowy wyjazd szkolny do Finlandii.
Prosiłbym graczy z grupy B, żeby napisali do mnie na GG 7833840 w sprawie bitew w innym terminie. Cały wrzesień (oprócz 19-26.09 - nieszczęsny wyjazd) i październik mogę grać. Najchętniej zagrałbym już jedną bitwę 6.09 i/lub 13.09.
Pozdrawiam Rafał Chmura
Prosiłbym graczy z grupy B, żeby napisali do mnie na GG 7833840 w sprawie bitew w innym terminie. Cały wrzesień (oprócz 19-26.09 - nieszczęsny wyjazd) i październik mogę grać. Najchętniej zagrałbym już jedną bitwę 6.09 i/lub 13.09.
Pozdrawiam Rafał Chmura
ja moge grać tylko nie wiem czy w ciągu 5 godzin zagramy 3 bitwy na 2250Marek Golan pisze:Z tego co patrze na stronie, SŚ jest otwarty w niedziele od 10-15. (Jezeli sie myle to mnie poprawcie).
W zwiazku z tym, proponuje rozegrac nasza grupe w nastepna niedziele (14 IX) zaczynajac od 10.00, co Wy na to? (Zielony, Grichalk)
Przydaloby sie jakby jeszcze Olek Krupski byl.
Fajnie by bylo poprostu wszystko rozegrac jednego dnia.

olo1, Zielony:
to swietnie, to jestesmy umowieni na 14 IX (wrzesnia nie pazdziernika
).
Sprobujemy zagrac, jak sie nie uda to trudno... bedziemy mieli potem jescze caly miesiac, a sa tego jeszcze takie plusy, ze od razu test wiedzy rozwiazemy. Tak czy siak jakbysmy probowali w trojke sie umawiac to i tak 3 bitwy po kolei trzeba zagrac, wiec czasowo wychodzi na to samo.
Tylko jeszcze fajnie by bylo jakby Grichalk tez potwierdzil chec grania tego dnia
.
No i od razu prosba do Stefana, zeby nam test przygotowal na 14IX.
to swietnie, to jestesmy umowieni na 14 IX (wrzesnia nie pazdziernika

Sprobujemy zagrac, jak sie nie uda to trudno... bedziemy mieli potem jescze caly miesiac, a sa tego jeszcze takie plusy, ze od razu test wiedzy rozwiazemy. Tak czy siak jakbysmy probowali w trojke sie umawiac to i tak 3 bitwy po kolei trzeba zagrac, wiec czasowo wychodzi na to samo.
Tylko jeszcze fajnie by bylo jakby Grichalk tez potwierdzil chec grania tego dnia

No i od razu prosba do Stefana, zeby nam test przygotowal na 14IX.