![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
hehe, ffajnie by bylo
Moderator: JarekK
Nie tobie jednemu. Toc ten pan jest wręcz apoteozą i dokładnie wskazuje jak powinien wyglądac prawdziwy wojownik chałasu!Jankiel pisze:Mówcie co chcecie, mnie się okładka podoba
orły miały być orłyShino pisze:to samo mowili jak wychodzili dwarfy, ze maja miec sterowiec...Zastanawiam się czy te unoszące się w powietrzu penisy z czaszkowatą głową, skrzydłami i dzwoneczkami to nowa jednostka czy co? Z reguły wszystkie książki mają na okładkach niewielką ilość jednostek zawartych w armii. Dlatego myślę że to coś nie zostało tak z dupy narysowane. Ktoś jest tego samego lub innego zdania? Cool
pasuje jeszcze "tuti fruti"Szczurza Jucha pisze:Patrząc się na majestatyczną postać na okładce przychodzi mi do głowy taki opis:
Lord Khorna, władca czaszek, krwioupuszcz, herold śmierci, mistrz lizaków, pan cukru-pudru, niszczyciel śmiertelnych, zjadacz lodów truskawkowych, wielbiciel kolorów, nieustraszony zabójca.
Albo picie książa bo ma te 5 point ileś %Glemigobles pisze:Nie lubie rzeczy niedopracowanych.Przeklada sie to na moje obrzydzenie do noszenia skarpet razem z sandalami, podciaganiu spodni do pepka,ruchaniu brzydkich dziewczyn - bo tez maja dziure, uznawaniu ze cos musi byc max funkcjonalne i to juz wystarczy - moze byc brzydkie. Nie nie nie!Po porstu:
Lubie ladne rzeczy
Nie lubie rzeczy brzydkich
finito