Profil--->Preferencje--->Wysyłanie postu--->Zaznacz "Zawsze dodawaj mój podpis"--->Submit--->enjoy
A model jest...boski...ucz mnie mistrzu
PS.Prace nad tym ostatnim projektem wrą, może uda mi się go do piątku skończyć.
Tzeentchowy ziomek WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kopie dupę!
Podpis: w swoim profilu masz opcję "zawsze dodawaj podpis do moich postów" czy jakoś tak.
EDIT: O, Fanatyk już dał dokładne namiary - złoty chłopak
Podpis: w swoim profilu masz opcję "zawsze dodawaj podpis do moich postów" czy jakoś tak.
EDIT: O, Fanatyk już dał dokładne namiary - złoty chłopak
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
Bede bede , jak najbardziej jutro zloze reszte i przygotuje sobie do malowania, sprobuje zrobic wszystko do konca lutego
Złoty genialny! Nie wiedziałem, że Marynsów można tak wspaniale pomalować.
Mógłbyś zrobić prezentację malowania złotego krok po kroku w dodatku z krótkim wytłumaczeniem dlaczego akurat tutaj rozjaśniasz, jaki teraz kolor (jaką dokładnie mieszankę) dajesz, itp.? To by było mega wspaniałe!
Mógłbyś zrobić prezentację malowania złotego krok po kroku w dodatku z krótkim wytłumaczeniem dlaczego akurat tutaj rozjaśniasz, jaki teraz kolor (jaką dokładnie mieszankę) dajesz, itp.? To by było mega wspaniałe!
- Hashmallum
- Mudżahedin
Uhh oh = postaram sie na jakims elemencie cos pokazac - ale nie obiecuje Narazie mam ostry napor w studio i generalnie nie wiem w co rece mam wlozyc Ale postaram sie coskolwiek skrobnac na ten temat