Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Moderator: KrzysiekW
Ci nieuczciwi też wiedzą, tylko czasem "zapominają"...Gajowy pisze:no ale nie ma -1 do strzelania w pegazy ani one nie zdejmuja rank, kazdu uczciwy gracz brety o tym wie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nurglingi fajny unit, ma klimat, szkoda że pozmniejszali ilość W i ataków. Ale za to mozna go fajnie przybudować zdolnością Papy.
Nurgling infestation + stubborn banner i mamy niezłamywany unit ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Mudżahedin
O wlasnie przypomnialo mi sie, podczas ostatniego turnieju w Toruniu w walce z demonami uslyszalem ze flamersy maja us2. Dalem sie zwalowac czy nie? Ciagle sie myle ze ilosc W to US jednostki, a przeciez jest inaczej.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
dales sie zwalowacDrakar Dociekliwy pisze:O wlasnie przypomnialo mi sie, podczas ostatniego turnieju w Toruniu w walce z demonami uslyszalem ze flamersy maja us2. Dalem sie zwalowac czy nie? Ciagle sie myle ze ilosc W to US jednostki, a przeciez jest inaczej.
Grałem bitewkę z Kalafiorem w Piątek też twiedził, że Flamery mają US 2.thurion pisze:dales sie zwalowacDrakar Dociekliwy pisze:O wlasnie przypomnialo mi sie, podczas ostatniego turnieju w Toruniu w walce z demonami uslyszalem ze flamersy maja us2. Dalem sie zwalowac czy nie? Ciagle sie myle ze ilosc W to US jednostki, a przeciez jest inaczej.
Pomyłki mogą wynikać z tego, że Builder pisze przy flamerach 2 US, a jak wiemy niektórzy gracze lubią się nim sugerować.
Niekoniecznie był to świadomy wałek.
Niestety nie, według nowej erraty.
Przeczytałem sobie 16 stron ale jednej rzeczy nie jestem pewien ponieważ z różnych źródeł słyszałem różne rzeczy
Je jeśli mam heralda na jungu i oddział 11 leterów i to wszystko jest ustawione:
B - Bloodletter
H - Herald
BHHBB
BHHBB
BBBBB
Czy w tej sytuacji dostaje +2 do cr za ranki?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Je jeśli mam heralda na jungu i oddział 11 leterów i to wszystko jest ustawione:
B - Bloodletter
H - Herald
BHHBB
BHHBB
BBBBB
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Pytanie z trochę innej beczki. Czy ktoś słyszał o tym że mają wyjść plastikowi plaguebarerzy i plastikowe horrory ? Przeczytałem takie stwierdzenie na forum CSM i demonów na Gloria victis.
Ma ktos jakiekolwiek dane/zdjęcia na ten temat ? może ktoś chociaż potwierdzić ta plotkę?
Ma ktos jakiekolwiek dane/zdjęcia na ten temat ? może ktoś chociaż potwierdzić ta plotkę?
Horrory tak, pb nie słyszałem ;P
-
- Pseudoklimaciarz
czyli w tej sytuacji mozna heralda na jungu włożyć do bloodleterów?Arbaal pisze:Przeczytałem sobie 16 stron ale jednej rzeczy nie jestem pewien ponieważ z różnych źródeł słyszałem różne rzeczy![]()
B - Bloodletter
H - Herald
BHHBB
BHHBB
BBBBB