Jak dla mnie to dużo spamu wyprodukowaliśćie, jak chcesz turnieju na któreś z tych zajebistych ograniczeń to go sobie zróbA co do organizatorów Areny -szkoda, że pomimo poparcia i zaangażowania (m.in. multum propozycji ograniczeń lub scenariuszy -niektórych naprawdę świetnych) tylu potencjalnych uczestników, choćby w tym temacie, stchórzyliście przed lobby kilku pg, bojących się o to,że w równej walce mogliby utracić swoje stołki "Najlepszych Gra.." ..o, sorry, nazwijmy rzecz po imieniu, "Graczy z Najlepszymi Armybookami"
ARENA 2008 "Turniej im. Łukasza Krawczyka"
Beka na maxa
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Ale taki turniej będzie doskonalym zjawiskiem psychologiczno-socjologicznym. Dowolność kompozycji sprawi, że w kwestii doboru jednostek będzie mnóstwo miejsca do popisu - jakieś śmieszne DoW itd. Od razu będzie widać kto podchodzi do tej gry jak do zabawy, a kto ma kompleksy "małych możliwości i wielkiego ego". Szkoda tylko, że Ci pierwsi są na wydawałoby się straconej pozyci
putoa alasti avantoon!
Ach, gdyby by było to takie łatwe Organizowałem kiedyś turniej wspólnie z Barbarossą -nie, nie da się równocześnie grać i robić tego tysiąca rzeczy które musi robić organizatorOskar pisze: Jak dla mnie to dużo spamu wyprodukowaliśćie, jak chcesz turnieju na któreś z tych zajebistych ograniczeń to go sobie zrób
Dokładnie jak mam ochote zagrc klimatem to nim poprostu gram a nie zmuszam do tego innych .
Nie wiem co wyście się tak tego "klimatu" uczepili... W odpowiedzi wkleję to co napisałem już w innym temacie :
"..Szczerze mówiąc idąc na turniej mam w nosie klimat. Jak szukam klimatu to mam z kim zagrać w WFRP. Nie wymyślam swoim generałom imion ani nie siadam z przeciwnikiem przed bitwą zastanowić się czemu armia Tomb Kings i Jaszczuroludzi właśnie będzie toczyć bitwe pośrodku imperialnej wioski.
Idąc na turniej liczę na spójne i ZBALANSOWANE zasady, które sprawia,że o wyniku bitwy będzie decydowało strategiczne myślenie a nie wzięcie komba X czy niewylosowanie przeciwnika z kombem Y. Jervis jasno mówi,że oni takiej gry nie robią, "Jak taką chcecie to sami możecie sobie taką zrobić w oparciu o nasze zasady,droga wolna". ..."
"Idąc na turniej liczę na spójne i ZBALANSOWANE zasady" idząć na arene liczysz na picie i zabawe
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
ale z demonami czy wampirami?:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
yeah no brain armies forever in my heart ~~
xYz
- swieta_barbara
- habydysz
Rusinek - bedzie u Ciebie opcja noclegu?
W piątek spanie dla rogatego u kędziorka , temat spania dla imprezujących jeszcze otwarty . 504037441 - jak ktoś ma plan przyjechać w piątek to prosze o kontakt
Padały już takie pytania więc oficjalnie zapewniam , iż stary chaos dozwolony
Z tym , że demony są idealną armią dla dzieci , a VC nie bardzo .....
Padały już takie pytania więc oficjalnie zapewniam , iż stary chaos dozwolony
Nie będziesz chyba jedynyIde na Arene licze na wygrana
Niestety jakiekolwiek cs - y , karty i obcięcia nie są w stanie jej zapewnić , tak jak podręczniki by gw . Z wolnego przemyślenia musze powiedzieć , że demony są przereklamowane nie to co VC bez darkenhoffa na max magii .Idąc na turniej liczę na spójne i ZBALANSOWANE zasady
Z tym , że demony są idealną armią dla dzieci , a VC nie bardzo .....
Beka na maxa
Ja tez zawitam w piatek wieczor.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."