Druga sprawa to czym mozna zastapic GS do zasleepiania dziur jak i do zezbienia chociazby jakichs węzy lub czegos innego

bo chcialbym aby figsy bardzo fajnie sie na stole prezentowaly

Czekam na info
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
No nie wiem - tutaj to samo, a tańsze: http://www.monolith-icon.eu/sklep/index.php?cat_id=125
Jeśli chcesz uzyskać taką wodę jak ja mam na swoich ludkach to lakier do paznokci, tanie proste i przyjemneZiemko pisze:Ktos doradzi cos ladnego i prostego ?
Prosze bardzo:Ziemko pisze:...Tedzio wrzuć mi tu foty jak wyglada twoja woda gdybyś mógł.
Nie mieszałem z żadną farbką , jednak gdy był za gęsty (ciągnął się tak) to dolewałem zmywacza do paznokci (z witaminą E xdd)Ziemko pisze:Czy ty ten lakier mieszales z jakas farbka?
Firma to jest Nail Care, Lovely jakieśZiemko pisze:Jaki to lakier jest dokladnie - firma , nazwa?
Na gołą, wczesniej pomalowaną podstawkę nałożyłem pare warstw lakieru, zależnych od poziomu wody jaką chciałem osiągnąć.Ziemko pisze:Nakladales to na gola podstawke czy na piasek ?
rozumiem ze mówisz o kleju w plastikowej butelce z małym czubeczkiem , a właśnie wyciskając przez ten czubek tworzysz bąbelki , tworzą się również gdy leje się za szybko z szerokiego pojemnika prosta rada nakładać pędzelkiem (oczywiście nie do malowania) rozmasowując poszczególne cienkie warstwy i nie wyciskać z butelki! tylko wylewać po powoli cienkimi warstwami jedną za druga przecierając pędzlem .. w warstwach nie będzie widać że pędzlem tarliście, warstwy się zleją bez bąbelków ..... siła grawitacjiFanatyk pisze:Nom, tylko strasznie dużo bąbelków powietrza jest jak się z niego zrobi wodę.