Nudzą mnie demony, wampiry też, ale nie aż tak, więc może pogram sobie czym innym.
Unnamed2250 Pts - Lizardmen Army
1 Saurus Oldblood @ 513 Pts
General; Quetzl; Light Armour; Itzl; Mark of the Old Ones
Sword of Might [20]
Shield of the Mirrored Pool [35]
Aura of Quetzl [30]
Bane Head [15]
1 Carnosaur @ [210] Pts
1 Skink Priest @ 120 Pts
Magic Level 1; Lore of Death; Quetzl
2xDS
1 Skink Priest @ 120 Pts
Magic Level 1; Lore of Death; Quetzl
2xDS
11 Skink Skirmishers @ 71 Pts
10 Skink Skirmishers @ 65 Pts
5 Chameleon Skinks @ 75 Pts
4 Kroxigors @ 232 Pts
4 Kroxigors @ 232 Pts
3 Terradons @ 105 Pts
3 Salamander Hunting Packs @ 195 Pts
3 Salamander Hunting Packs @ 195 Pts
Casting Pool: 4
Dispel Pool: 4
Models in Army: 114
Total Army Cost: 2248
2250 coś innego
Moderator: Ziemko
Zebym nie widzial o co chodzi to bym napisal zebys wsadzil zamiast carnozaura bieganie na oldblooda i dal 3 maga
Ale takto nie ma co poradzic bardziej rozpy na carnozaurze bardziej chyba nie wykrecisz. Bo on juz chyba nie moze do kawy dolaczac? Kiedys jeszcze byla opcja z dolaczaniem go do huanchi wtedy mogl sie troche kryc i wyskoczyc ale w 7ed juz chyba nie mozna
Ale takto nie ma co poradzic bardziej rozpy na carnozaurze bardziej chyba nie wykrecisz. Bo on juz chyba nie moze do kawy dolaczac? Kiedys jeszcze byla opcja z dolaczaniem go do huanchi wtedy mogl sie troche kryc i wyskoczyc ale w 7ed juz chyba nie mozna
Zamiast Salek Stegadony i mamy do czynienia z klasycznym Monster Truckiem:-P
Zmieniłbym przedmioty na Lordzie... Dałbym Blade of Revered Tzunki, zostawiłbym Aura of Quetzl no i dodał zwykłego shielda...
Shield of Mirrored Pool jest fajny, ale obosieczny... Czasem w złym momencie może Cię podkusić, by czar odbić, a nie zdispelować i nagle zonk... bo to tylko 50%...
Zmieniłbym przedmioty na Lordzie... Dałbym Blade of Revered Tzunki, zostawiłbym Aura of Quetzl no i dodał zwykłego shielda...
Shield of Mirrored Pool jest fajny, ale obosieczny... Czasem w złym momencie może Cię podkusić, by czar odbić, a nie zdispelować i nagle zonk... bo to tylko 50%...
Monster trucka nie chcę, ale nad jednym stegadonem pomyślę. Ta tarcza z odbijaniem mi się wyjątkowo podoba w połączeniu z old onesami. Myślę, że też trochę zniechęca przeciwnika do używania czarów na tego typa. To taki szach na kolesi z kosmiczną magią xD.