Nudzą mnie demony, wampiry też, ale nie aż tak, więc może pogram sobie czym innym.
Unnamed2250 Pts - Lizardmen Army
1 Saurus Oldblood @ 513 Pts
General; Quetzl; Light Armour; Itzl; Mark of the Old Ones
Sword of Might [20]
Shield of the Mirrored Pool [35]
Aura of Quetzl [30]
Bane Head [15]
1 Carnosaur @ [210] Pts
1 Skink Priest @ 120 Pts
Magic Level 1; Lore of Death; Quetzl
2xDS
1 Skink Priest @ 120 Pts
Magic Level 1; Lore of Death; Quetzl
2xDS
11 Skink Skirmishers @ 71 Pts
10 Skink Skirmishers @ 65 Pts
5 Chameleon Skinks @ 75 Pts
4 Kroxigors @ 232 Pts
4 Kroxigors @ 232 Pts
3 Terradons @ 105 Pts
3 Salamander Hunting Packs @ 195 Pts
3 Salamander Hunting Packs @ 195 Pts
Casting Pool: 4
Dispel Pool: 4
Models in Army: 114
Total Army Cost: 2248
2250 coś innego
Moderator: Ziemko
Zebym nie widzial o co chodzi to bym napisal zebys wsadzil zamiast carnozaura bieganie na oldblooda i dal 3 maga ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale takto nie ma co poradzic bardziej rozpy na carnozaurze bardziej chyba nie wykrecisz. Bo on juz chyba nie moze do kawy dolaczac? Kiedys jeszcze byla opcja z dolaczaniem go do huanchi wtedy mogl sie troche kryc i wyskoczyc ale w 7ed juz chyba nie mozna![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale takto nie ma co poradzic bardziej rozpy na carnozaurze bardziej chyba nie wykrecisz. Bo on juz chyba nie moze do kawy dolaczac? Kiedys jeszcze byla opcja z dolaczaniem go do huanchi wtedy mogl sie troche kryc i wyskoczyc ale w 7ed juz chyba nie mozna
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Zamiast Salek Stegadony i mamy do czynienia z klasycznym Monster Truckiem:-P
Zmieniłbym przedmioty na Lordzie... Dałbym Blade of Revered Tzunki, zostawiłbym Aura of Quetzl no i dodał zwykłego shielda...
Shield of Mirrored Pool jest fajny, ale obosieczny... Czasem w złym momencie może Cię podkusić, by czar odbić, a nie zdispelować i nagle zonk... bo to tylko 50%...
Zmieniłbym przedmioty na Lordzie... Dałbym Blade of Revered Tzunki, zostawiłbym Aura of Quetzl no i dodał zwykłego shielda...
Shield of Mirrored Pool jest fajny, ale obosieczny... Czasem w złym momencie może Cię podkusić, by czar odbić, a nie zdispelować i nagle zonk... bo to tylko 50%...
Monster trucka nie chcę, ale nad jednym stegadonem pomyślę. Ta tarcza z odbijaniem mi się wyjątkowo podoba w połączeniu z old onesami. Myślę, że też trochę zniechęca przeciwnika do używania czarów na tego typa. To taki szach na kolesi z kosmiczną magią xD.