Ładny "cukierek", też lubię takie HE
Jednak to "futrzysko" niebieskie? Jak kto lubi tak naprawdę, ale ja osobiście lubię brązowe, ewentualnie szare. Widać, że umiesz malować tylko przejścia coś nie bardzo (1-2 warstwy więcej i bardziej rozwodniona farba), ale to tylko moje zdanie.
Ogólnie model przyjemny dla oka, na 100% będzie się ładnie prezentował na stole i nie tylko.
czepiacie się panowie, to po prostu HE Police, dokładnie drogówka; a tak na poważnie, niezły i j.w. co kto lubi z tym kolorem, dla mnie za jasny, choć wykonanie fajne
jako ze ten imageshack sie kaszani wrzucilem na swoj serw zdjecia ...
pare zreczy mi sie w nim nie podoba -> plaszcz (coz wolalbym zwykly bez futerka -> plaskiego w rzezbie samej) i kilka drobiazgow ale co tam powinien sie fajnie sprzedac -> spokojne malowanie okolo 5-6 godzin wiec nie jest najgorzej...
Elfy to pedały, więc taki oczojebny błękit pasuje "Spokojne malowanie 5-6 godzin"... Idę spalić pędzelki i wystawić farbki na allegro Dochodzę do wniosku że się do tego nie nadaję ^^ Super topór i tarcza, naprawdę dobry NMM. Ogólnie wszystko świetne, tylko to futerko takie jakieś... nie teges Nie tyle samo malowanie, tylko po prostu IMO nie pasuje.