HE Hero
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HE Hero
Nie jest to jakas rewelacyjna praca ale mi sie podoba -> fajna odmiana w przerwie od DE brackiego ^^"
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ładny "cukierek", też lubię takie HE
Jednak to "futrzysko" niebieskie? Jak kto lubi tak naprawdę, ale ja osobiście lubię brązowe, ewentualnie szare. Widać, że umiesz malować tylko przejścia coś nie bardzo (1-2 warstwy więcej i bardziej rozwodniona farba), ale to tylko moje zdanie.
Ogólnie model przyjemny dla oka, na 100% będzie się ładnie prezentował na stole i nie tylko.
Jednak to "futrzysko" niebieskie? Jak kto lubi tak naprawdę, ale ja osobiście lubię brązowe, ewentualnie szare. Widać, że umiesz malować tylko przejścia coś nie bardzo (1-2 warstwy więcej i bardziej rozwodniona farba), ale to tylko moje zdanie.
Ogólnie model przyjemny dla oka, na 100% będzie się ładnie prezentował na stole i nie tylko.
cos imageshack odmowil posluszenstwa ...
wrzuce jedna coby zachowac ciaglosc zdjec
wrzuce jedna coby zachowac ciaglosc zdjec
Łaaaa ale oczojebny ten niebieski Całkiem okej malowanie tylko ta podstawka ....
p.s-można zobaczyć fotkę z tyłu ? oraz zbliżenie na tarczę
p.s-można zobaczyć fotkę z tyłu ? oraz zbliżenie na tarczę
jako ze ten imageshack sie kaszani wrzucilem na swoj serw zdjecia ...
pare zreczy mi sie w nim nie podoba -> plaszcz (coz wolalbym zwykly bez futerka -> plaskiego w rzezbie samej) i kilka drobiazgow ale co tam powinien sie fajnie sprzedac -> spokojne malowanie okolo 5-6 godzin wiec nie jest najgorzej...
Miły kolo.
A co narazie popackałeś Scimiemu? oprocz tego ludka ofc?
A co narazie popackałeś Scimiemu? oprocz tego ludka ofc?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Bardzo fajny płaszczyk i tarcza gicior
p.s-takie mocniejsze przejścia i oczojebna kolorystyka lepiej się prezentuje na polu bitwy bo armia na stół ?
p.s-takie mocniejsze przejścia i oczojebna kolorystyka lepiej się prezentuje na polu bitwy bo armia na stół ?
kolo na jebaj... zostalo mi jeszcze sporo he do pomalowania na jebaja ...
oto fotki aukcyjne - miejmy nadzieje ze za pare dolarow zejdzie
Elfy to pedały, więc taki oczojebny błękit pasuje "Spokojne malowanie 5-6 godzin"... Idę spalić pędzelki i wystawić farbki na allegro Dochodzę do wniosku że się do tego nie nadaję ^^ Super topór i tarcza, naprawdę dobry NMM. Ogólnie wszystko świetne, tylko to futerko takie jakieś... nie teges Nie tyle samo malowanie, tylko po prostu IMO nie pasuje.