Pytanie ....
Pytanie ....
Mam do was pytanie ... Mam taki pomysł ze zrobic sobie armie do Battla na podstawie greckich wojownikow z BTD... powiedzmy ze było by to armia imperium i łucznicy zastepowali by jakiś tam handgunnersow(flufowo wyglądało by to tak ze grek ma na tyle siły zeby wystrzelic strzałe z siła 4 xD) lub np zastapic kinightow jakaś ich jazda... Bolec wystrzeliwujacy kule armatnie jako cannon itp. czy mogł bym grac taka armia na Masterach?
Nie.
Jezeli cos ma miec spluwe, to ma miec spluwe, a nie luk - to nie jest kwestia wysiwygu, tylko prox. Podobnie z armata - bolcem.
Jezeli cos ma miec spluwe, to ma miec spluwe, a nie luk - to nie jest kwestia wysiwygu, tylko prox. Podobnie z armata - bolcem.
ja nie chciałbym z tym grać bo nie pasuje mi to za grosz do klimatu Starego Świata - czy to jako haje czy to jako imperium. . .
Co innego TK w klimatach rzymskiego legionu - to jest doskonały pomysł.
Co innego TK w klimatach rzymskiego legionu - to jest doskonały pomysł.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska