ARENA 2008 "Turniej im. Łukasza Krawczyka"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Przegieta armia orków poszukuje pilnie 3 druzyn squig herda bez ktorych "Da Plan"nie zadziała. Zanjdzie sie jakis dobry człowiek?

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Kwestia noclegu

Na Arenie dostępne do spania (oprócz oczywiście sali) miejsca w motelu/schornisku znajdującym się w budynku konwentu.

Wszelkich informacji w tej kwesti udziela Sancho (Paweł Kudlarczyk)

telefon: 512 210 414
mail: sinisterkillu@wp.pl

Ilość noclegów jest ograniczona (ale nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo). Więc proszę zgłaszać zapotrzebowanie do niego mailem lub sms. Paweł od 13 do późna pracuje i nie będzie odbierać telefonów.

Cena noclegu to od 15 do 30 pln (w zalezności jak się uda załatwić, ta pierwsza cena jest po znajomości, a taka chcemy wynegocjować)

Z dodatkowych informacji:

Obok zwykłego sklepiku z zapiekankami i innymi śmieciowym żarciem będzie dodatkowo Grill oraz piwo z kegi

Na konwencie NIE OBOWIĄZUJE zakaz spożywania alkoholu, ale każdego kto przegnie, WYWALIMY NA ZBITY PYSK!!

Do zobaczenia na konwenice
(sorry, ze rzadko pisze, ale pracy dużo..normalnej i przy załatwioniu rzeczy Arenowych)

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Robak pisze:Mam prosbe do jakiejs dobrej duszy;) Potrzebuje pozyczyc 5 Wild ridersow, za kazdego pozyczonego gwarantuje jedno piwko :)
Ja mam to ci wezme

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Kto pożyczy za piwko lub dwa wywernę na Arenę?

NIeużywanej napewno przydadzą się wakacje w akcji:)

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

znajdzie sie ktoś z 5 furiami??

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Post autor: Robak »

Dydu pisze:
Robak pisze:Mam prosbe do jakiejs dobrej duszy;) Potrzebuje pozyczyc 5 Wild ridersow, za kazdego pozyczonego gwarantuje jedno piwko :)
Ja mam to ci wezme
Bede wdzieczny:)

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

spóźniłem sie jak bym wiedział Robak ze dajesz piwo za jednego to bym ci z 20 przyniósł :wink: :lol2: :lol2:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Czy nie będzie problemu z kursowaniem wieczorkiem MIASTO - KONWENT ?? jakieś nocne połączenia są, czy tylko osławione "krakowskie autobusy nocne" ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Taxa i Bus. Btw jakie inne połączenia nocne chciałbys mieć?

Awatar użytkownika
Rusinek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Rusinek »

Scimitar pisze:Czy nie będzie problemu z kursowaniem wieczorkiem MIASTO - KONWENT ?? jakieś nocne połączenia są, czy tylko osławione "krakowskie autobusy nocne" ??
Ja bede prawdopodobnie kursowal troche w nocy, wiec najbardziej spragnionych miejskich urokow moge zawiesc tu i tam.

Podrozowanie autobusami w nocy trasa konwent/miasto jest prawie niemozliwe. Trzeba sie zabrac ostatnim tramwajem (okolo 23) i wrocic pierwszym (okolo 4).

Podrozowanie taksowami na taka odleglosc i w taka pore wychodzi bardzo drogo.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Rusinek pisze:
Podrozowanie autobusami w nocy trasa konwent/miasto jest prawie niemozliwe. Trzeba sie zabrac ostatnim tramwajem (okolo 23) i wrocic pierwszym (okolo 4).
No dlatego napisałem, bo widziałem parę filmów w necie jak to się odbywa i chyba w tej gestii niewiele się zmieniło ? :D Zobaczę na miejscu, czy wogóle będę miał pragnienie, bo gardło boli :( Ale Gripex wciągam, to się wykuruję.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Rusin daj liste zgłoszonych

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Maciek Paraszczak pisze:
będzie dodatkowo Grill oraz piwo z kegi
Czy Jankowska znowu będzie stała za barem? :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

rok temu ledwo co dojechalem spod dworca autobusami do Rusinka dla przykładu ;) z tego co pamietam zajęło mi to ze 2 godziny, nie oplaca sie

Awatar użytkownika
Rusinek

Hrabia Duuku pisze:Rusin daj liste zgłoszonych
Jestem w pracy wiec nie mam dostepu do zgloszen. Ale stan na rano mowil ze jest lekko ponad 60 zgloszen.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

ponawiam pytanko - co zrobic jak popołudniu czy w nocy wbijemy do kraka? Isc na konwent czy jakas łaskawa dusza zajmie sie kilkoma zbłąkanymi battlowcami?

Jeśli ktos ma 8 psów khorna, ja i moje browary będa wdzięczne :)
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Nah niestety mnie nie będzie jako że wyjazd z delegacji mi się przedłużył. Więc rezygnuję ze zgłoszenia.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Rusinek

szafa@poznan pisze:ponawiam pytanko - co zrobic jak popołudniu czy w nocy wbijemy do kraka? Isc na konwent czy jakas łaskawa dusza zajmie sie kilkoma zbłąkanymi battlowcami?

Jeśli ktos ma 8 psów khorna, ja i moje browary będa wdzięczne :)
Ponawiamy odpowiedz:
Oskar pisze:temat spania dla imprezujących jeszcze otwarty . 504037441 - jak ktoś ma plan przyjechać w piątek to prosze o kontakt :wink:

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

z zalem chce poinformowac ze nie przybede w tym roku... ale ciezka choroba mnie zmogła, sorry dla wszystkich zwlaszcza Legionistow :)
tak bywa, milej zabawy zycze

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Oh nie, Artego nie bedzie. co my biedni Legionisci zrobimy :D
Spoko artuś jakoś damy radę ;)

ODPOWIEDZ