ARENA 2008 "Turniej im. Łukasza Krawczyka"
Kwestia noclegu
Na Arenie dostępne do spania (oprócz oczywiście sali) miejsca w motelu/schornisku znajdującym się w budynku konwentu.
Wszelkich informacji w tej kwesti udziela Sancho (Paweł Kudlarczyk)
telefon: 512 210 414
mail: sinisterkillu@wp.pl
Ilość noclegów jest ograniczona (ale nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo). Więc proszę zgłaszać zapotrzebowanie do niego mailem lub sms. Paweł od 13 do późna pracuje i nie będzie odbierać telefonów.
Cena noclegu to od 15 do 30 pln (w zalezności jak się uda załatwić, ta pierwsza cena jest po znajomości, a taka chcemy wynegocjować)
Z dodatkowych informacji:
Obok zwykłego sklepiku z zapiekankami i innymi śmieciowym żarciem będzie dodatkowo Grill oraz piwo z kegi
Na konwencie NIE OBOWIĄZUJE zakaz spożywania alkoholu, ale każdego kto przegnie, WYWALIMY NA ZBITY PYSK!!
Do zobaczenia na konwenice
(sorry, ze rzadko pisze, ale pracy dużo..normalnej i przy załatwioniu rzeczy Arenowych)

Na Arenie dostępne do spania (oprócz oczywiście sali) miejsca w motelu/schornisku znajdującym się w budynku konwentu.
Wszelkich informacji w tej kwesti udziela Sancho (Paweł Kudlarczyk)
telefon: 512 210 414
mail: sinisterkillu@wp.pl
Ilość noclegów jest ograniczona (ale nie jestem w stanie powiedzieć jak bardzo). Więc proszę zgłaszać zapotrzebowanie do niego mailem lub sms. Paweł od 13 do późna pracuje i nie będzie odbierać telefonów.
Cena noclegu to od 15 do 30 pln (w zalezności jak się uda załatwić, ta pierwsza cena jest po znajomości, a taka chcemy wynegocjować)
Z dodatkowych informacji:
Obok zwykłego sklepiku z zapiekankami i innymi śmieciowym żarciem będzie dodatkowo Grill oraz piwo z kegi
Na konwencie NIE OBOWIĄZUJE zakaz spożywania alkoholu, ale każdego kto przegnie, WYWALIMY NA ZBITY PYSK!!
Do zobaczenia na konwenice
(sorry, ze rzadko pisze, ale pracy dużo..normalnej i przy załatwioniu rzeczy Arenowych)
spóźniłem sie jak bym wiedział Robak ze dajesz piwo za jednego to bym ci z 20 przyniósł   

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
						Czy nie będzie problemu z kursowaniem wieczorkiem MIASTO - KONWENT ?? jakieś nocne połączenia są, czy tylko osławione "krakowskie autobusy nocne" ??

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Taxa i Bus. Btw jakie inne połączenia nocne chciałbys mieć?

Ja bede prawdopodobnie kursowal troche w nocy, wiec najbardziej spragnionych miejskich urokow moge zawiesc tu i tam.Scimitar pisze:Czy nie będzie problemu z kursowaniem wieczorkiem MIASTO - KONWENT ?? jakieś nocne połączenia są, czy tylko osławione "krakowskie autobusy nocne" ??
Podrozowanie autobusami w nocy trasa konwent/miasto jest prawie niemozliwe. Trzeba sie zabrac ostatnim tramwajem (okolo 23) i wrocic pierwszym (okolo 4).
Podrozowanie taksowami na taka odleglosc i w taka pore wychodzi bardzo drogo.
No dlatego napisałem, bo widziałem parę filmów w necie jak to się odbywa i chyba w tej gestii niewiele się zmieniło ?Rusinek pisze:
Podrozowanie autobusami w nocy trasa konwent/miasto jest prawie niemozliwe. Trzeba sie zabrac ostatnim tramwajem (okolo 23) i wrocic pierwszym (okolo 4).
 Zobaczę na miejscu, czy wogóle będę miał pragnienie, bo gardło boli
 Zobaczę na miejscu, czy wogóle będę miał pragnienie, bo gardło boli  Ale Gripex wciągam, to się wykuruję.
 Ale Gripex wciągam, to się wykuruję.Draconis - FOR EVER !!!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
ponawiam pytanko - co zrobic jak popołudniu czy w nocy wbijemy do kraka? Isc na konwent czy jakas łaskawa dusza zajmie sie kilkoma zbłąkanymi battlowcami?
Jeśli ktos ma 8 psów khorna, ja i moje browary będa wdzięczne

Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
						Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nah niestety mnie nie będzie jako że wyjazd z delegacji mi się przedłużył. Więc rezygnuję ze zgłoszenia.

Ponawiamy odpowiedz:szafa@poznan pisze:ponawiam pytanko - co zrobic jak popołudniu czy w nocy wbijemy do kraka? Isc na konwent czy jakas łaskawa dusza zajmie sie kilkoma zbłąkanymi battlowcami?
Oskar pisze:temat spania dla imprezujących jeszcze otwarty . 504037441 - jak ktoś ma plan przyjechać w piątek to prosze o kontakt
Oh nie, Artego nie bedzie. co my biedni Legionisci zrobimy 
Spoko artuś jakoś damy radę

Spoko artuś jakoś damy radę