Lekka zwale mam z tych PG, nie z podrecznikowRitchie pisze:Wczoraj wypowiadałeś się w innym tonie ;PDrakar Dociekliwy pisze:Lekka zwala, teraz wpadlem na pewien pomysl, a moze by tak ograniczyc demony przez brak mozliwosci mieszania bogow :]? Zostaliby sami klimaciarze, a same armie juz nie bylyby chyba az tak mocne.
 nadal mysle tak jak wczoraj. Choc jak ktos poda rozsadne rozwiazanie nie bede mial nic przeciwko. Ja swoja armie nurgla pomimo regenek i wardow uwazam i tak za normalną (granie na remis, czasem mała wygrana). Sa sposoby na ich zabijanie, ale nie wszyscy mysla tylko sa spanikowani. Jak bedzie jakas madra propozycja to ja popre, na razie zadna mi nie pasuje.
 nadal mysle tak jak wczoraj. Choc jak ktos poda rozsadne rozwiazanie nie bede mial nic przeciwko. Ja swoja armie nurgla pomimo regenek i wardow uwazam i tak za normalną (granie na remis, czasem mała wygrana). Sa sposoby na ich zabijanie, ale nie wszyscy mysla tylko sa spanikowani. Jak bedzie jakas madra propozycja to ja popre, na razie zadna mi nie pasuje.

minus jest taki, że ja jakbym się krasiami nie rozpisał to wraz mam w dupę... shit :/
 minus jest taki, że ja jakbym się krasiami nie rozpisał to wraz mam w dupę... shit :/

. Od moich początków z wfb zawsze grałem chaosem, jakikolwiek by nie był.
 . Od moich początków z wfb zawsze grałem chaosem, jakikolwiek by nie był.