Ja nie gram wampirami tylko HE i Skavenami.Aro pisze:Strzel w klocek z 3 wampirami z klopy z ognistymi atakami - rzuc 1 na LOS i masz po wampach - proste.Chory pisze:Jak to wg Ciebie jest ograniczenie to gratulacje.Draken tylko dla Kinga i do piechoty.
Wyjeb klocek GG z 3 wampirami i BSB kingiem z regenka w oddziale.Do tego GG wstaja po D6, żeby było łatwiej.
Zresztą 1000 pkt w jednym oddziale który można wymanewrować to nie dla mnie. Chyba, że Ty tak lubisz to gratuluje
Po drugie widzialem juz jak pare osob robilo z tego klocka kanapki z 2-4 stron rzeczami, ktore normalnie by duzo pokroily a od tego kloca sie odbijali jak od trampoliny.
Nie każdy ma dwarfy z 3-4 maszynami z rune of burning czy Bloodzia z flaming atackami. Dla wielu armie to jest ponad 1000 pkt , ktorych nie da sie wyjebać i trzeba od nich uciekać bo mogą nas wyjebać. A trafienie na taka armie to jest zazwyczaj remis przy dobrych wiatrach.Jedynie demony ala Malala moga temu zalozyc maske. Ja od wampów z Drakenhofem wole bardziej demony.Ale ja naleze do grupy osób dla których wampiry sa bardziej przegiete niz demony.