Demony i Vampiry zalewające Polską ligę WFB
- swieta_barbara
- habydysz
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a ja tam i tak będe grać w te figurki 

każdy będzie gral 
a co do problemu, jak dla mnie Barbarosa dal światelko w tunelu na forum LS.
Jest to dobre wyjsćie, ale 4 albo nawet 5 progów jest imo najciekawsze. 10%, 5% etc.
Jednak i 3 będą dobre.
I poparcie dla jego "rewolucji"
"rewolucja wydaje się całkowitym szaleństwem tym, których zmiata i obala"
hihihi...

a co do problemu, jak dla mnie Barbarosa dal światelko w tunelu na forum LS.
Jest to dobre wyjsćie, ale 4 albo nawet 5 progów jest imo najciekawsze. 10%, 5% etc.
Jednak i 3 będą dobre.
I poparcie dla jego "rewolucji"

"rewolucja wydaje się całkowitym szaleństwem tym, których zmiata i obala"

hihihi...
Raptor musisz nauczyć sie grac poprostu 

nie bede robic rozpy pod demony. to nie moj styl.SlanesH pisze:Raptor Ty grasz lizakami nie? Przecierz dobrze zlozone lizaki tzn: masa skinkow 6 salek i duzy biegacz z blade of realities to jedyny chyba tak skuteczny bat na demony...
Jeżeli już weszliście panowie na lizaki to się włączę. Na DMP grałem lizakami akurat. To była uniwersalna rozpiska na wszyskie armie. Dużo magii i dużo DP i jeszcze więcej skinków. Dostałem 2 razy VC, raz DL i raz DE. Mogę Wam zagwarantować że lizardy są skuteczne na te przegięte armie. Przeciwników wcale słabych nie miałem a z VC ugrałem 10 a potem chyba 14, z DE 16 i z DL 8. Wprawdzie przegrałem z demonami ale to był mój po prostu czysty błąd nieprzeczytania rozpiski przeciwnika a miał taki sztandar że moje skinki uciekać nie mogły więc możecie sobie wyobrazić jaka tam była rzeź a mimo to tylko 8. A najlepsze jest to że taka wielka krowa jak Keeper boi się wlecieć na 10 skinków na daleki zasięg strzału
Poza tym miałem 9-11 DP więc sobie z magią radziłem całkiem przyzwoicie, a salamandry po prostu powodują znikanie jakichś 10 szkieletów czy samotnych vampirów. Ale normalnie gram chaosem i mogę powiedzieć że gdybym swoją normalną rozpiską ugrał 1pkt z DL to bym skakał z radości, więc jak najbardziej popieram jakieś zmiany w battlu 

dawno nie grałem z O&G lub Ogrami na turnieju, wiec bym sie ucieszył gdyby ich sie wiecej pojawiłoAro pisze:Zmiany proponowane przez Barbe są IMO OK, jednak nie zdziwiłbym się gdyby nagle pewna część osób nie grających np O&G lub Ogrami zaczeła nimi grać.

- Barbarossa
- Mniejsze zło
I właśnie o to chodzi. Ja lubię grać w battla z różnymi armiami, nie tylko DL, VC, no może DE i Imperium. A jak nic nie zrobimy, to mniej więcej tak to będzie wyglądało na turniejach, czasami (może) mortale czy HE się jeszcze pojawią jako rodzynki. A np. z zielonymi zawsze bardzo lubiłem grać - w 6 ed, jak były przegięte, też, bo to fajna armia.
Ja nie mowie ogolnie o armiach pod demony tylko tej konkretnej. Pewne wklepy to ma tylko z Breta z reszta 10 moze spokojnie wyciagnac. Ale dobra koniec offtopu po prostu uznalem stwierdzenie Raptora za mylneDaBossa pisze:Armia robiona na demony może się okazać słaba na inne armie, nie trafisz w pierwszej bitwie na nie - wyciągasz powiedzmy remis i już się moze okazać że po turnieju. One już są na początku stawki a Ty dalej się męcz na jej tyle:)

- swieta_barbara
- habydysz
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!Barbarossa pisze:[...]zielonymi [...], jak były przegięte, [...]