Polski army book
Moderator: Kołata
A mi tam się średnio podoba.
Tworzę rozpiskę i chcę dać magiczne przedmioty... I jak tu napisać że mam Szczwana Przyszpilacz? Konśliwiec Ulaga? (no tutaj jest nazwa własna, to już łatwiej)
Niektóre nazwy mi się nie podobają... Ale pozatym jest w miare dobrze...
Tworzę rozpiskę i chcę dać magiczne przedmioty... I jak tu napisać że mam Szczwana Przyszpilacz? Konśliwiec Ulaga? (no tutaj jest nazwa własna, to już łatwiej)
Niektóre nazwy mi się nie podobają... Ale pozatym jest w miare dobrze...
Bum...!
Na turnieje będe robił rozpy w AB z polskimi nazwami
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- <Van-Bydle>
- Powergamer Rozpiskowy
Wlasnie wlasnie Stworzylem piczek po polsku do AB (Zox testuje ) i teraz na turnieju wszystko przejrzyscie po polsku
Najnormalniej w swiecie - musisz go emulowac poprostu dowolnym programem do emulowania windy.Husiat pisze:. . .
Ja np. nie mam Army Buildera, nadal nie wiem jak pod linuxa ubuntu go zainstalować... Więc korzystam z AB. :wink:
Alternatywnie (nie wiem czy pod ubuntu, ale podejrzewam ze rowniez) masz tak ogromna liczbe narzedzi graficznych/programistycznych ze program alternatywny powinienes w jedno popoludnie napisac, ktory by twoja armie obslugiwal
Sam zaczynam,kupiłem AB jako jeden z pierwszych moich zakupów i jestem rozczarowany że tak mało informacji w zasadzie;/
Nazewnictwo ma u mnie 6/10.Ale faktycznie będę miał czasem problem z Army builderem przy tych polskich nazwach (dobrym rozwiązaniem było by tu wpisanie po prostu obok czy w nawiasie ich angielskiego odpowiednika- napewno oszczędziło by to wielu problemów).
Ogólne odczucie co do podanych informacji tez mierne,ale może to dlatego że dopiero zaczynam i chcę wiedziec jak najwięcej:D
Nazewnictwo ma u mnie 6/10.Ale faktycznie będę miał czasem problem z Army builderem przy tych polskich nazwach (dobrym rozwiązaniem było by tu wpisanie po prostu obok czy w nawiasie ich angielskiego odpowiednika- napewno oszczędziło by to wielu problemów).
Ogólne odczucie co do podanych informacji tez mierne,ale może to dlatego że dopiero zaczynam i chcę wiedziec jak najwięcej:D
-
- Pseudoklimaciarz
A gdzie są dostępne wszystkie znane, jeśli można spytać? Bo mój AB nie miał erraty niestety.Nerull pisze:nie wszystkie