"CS-czyli critical shot" 11.10.2008 Warszawa
coz... zgadzam sie z Darkiem. i nie chodzi tu o to, ze jestem pracwonikiem GW - bo przeciez zdecydowana wiekszosc graczy ma GW w glebokim powazaniu. chodzi o to, ze lamiecie zasady, ktore sami w takim bolu tworzyliscie. do tego - jak slyszalem - na turniejach klasy master dopuszcza sie armie chamsko zproxowane, pod przykrywka konwersji, ktore wygladaja jak kupa.
przykro mi gdy widze, jak w gruz obraca sie to wszystko, co pomagalem budowac...
ale coz - jak powiedzialem juz Darkowi - nie moj cyrk, nie moje malpy. bawcie sie dobrze.
przykro mi gdy widze, jak w gruz obraca sie to wszystko, co pomagalem budowac...
ale coz - jak powiedzialem juz Darkowi - nie moj cyrk, nie moje malpy. bawcie sie dobrze.
"I fart in your general direction"
zdefiniuj gracz ligowy bo bardzo mnie to pojęcie zaintrygowałoDalmar pisze:
Jeśli tego jako współorganizator turniejów i gracz Ligowy nie rozumiesz to nie mamy o czym mówić.
myśle ze byś sie zdziwił... przeciez ten pdf jest oficjalnym pre printem army booka, to nie jest jakies ksero czy skan tylko oficjalny materiał GW, watpie zeby hakerzy wlamywali sie do kompów pracowników GW zeby to wykrascHandełek pisze: Bo chyba GW nie umieściło ich samemu w necie?
zreszta to nie temat na taką dyskusje, chcialem tylko podkreslic ze decyzje podejmuje organizator a nie LL LS czy cokolwiek innego...
pzdr
Może, nie jestem ekspertem. nie będę się upierał.
Ale raczej mi się wydaje, że to jakiś "pomysłowy" pracownik GW postanowił zrbić "coś fajnego".
A jeżeli jest inaczej to pokaż mi to umieszczone w necie z www.games-workshop w adresie.
Ale raczej mi się wydaje, że to jakiś "pomysłowy" pracownik GW postanowił zrbić "coś fajnego".
A jeżeli jest inaczej to pokaż mi to umieszczone w necie z www.games-workshop w adresie.
no jasne, tylko dlaczego wyzywasz od zlodziei ludzi korzystajacych z takiego pliku a nie jakiegos ciecia z GW ktory to umiescil ?Handełek pisze: Ale raczej mi się wydaje, że to jakiś "pomysłowy" pracownik GW postanowił zrbić "coś fajnego".
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
thurion pisze:no jasne, tylko dlaczego wyzywasz od zlodziei ludzi korzystajacych z takiego pliku a nie jakiegos ciecia z GW ktory to umiescil ?Handełek pisze: Ale raczej mi się wydaje, że to jakiś "pomysłowy" pracownik GW postanowił zrbić "coś fajnego".
To jest tak;
"Pomysłowy" pracownik Rawlings umieszcza w necie, przed premierą, tekst Harry Pottera 196, żeby zrobic "coś fajnego".
Ty to kserujesz i rozdajesz.
Czy jesteś bezpieczny?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Nie. Można podciągnąć to pod nieświadome-paserstwo. Jest też na to odpowiedni paragraf.
Ale pozatym, kto się martwi bezpieczeństwem. Ja mówię tylko o zwykłej uczciwości i poszanowaniu pracy innych.
Czy jak sściągasz coś pirackiego z netu to nie łamiesz prawa?
Przecież to nie ty to tam umieściłeś...
Ale pozatym, kto się martwi bezpieczeństwem. Ja mówię tylko o zwykłej uczciwości i poszanowaniu pracy innych.
Czy jak sściągasz coś pirackiego z netu to nie łamiesz prawa?
Przecież to nie ty to tam umieściłeś...
rozumiem ze Ty nie sciagnalbys pdfa z ArmyBookiem do swojej ulubionej armii tylko bys grzecznie czekał do dnia premiery az w pelni legalnie, uczciwie i z poszanowaniem pracy innych będziesz mógł kupić AB w celu zapoznania sie z zasadami (bo AB kupisz tak czy siak), jesli tak to gratuluje uczciwosci bo jestes prawdziwym rodzynkiem w naszym spoleczenstwieHandełek pisze: Ja mówię tylko o zwykłej uczciwości i poszanowaniu pracy innych.
pzdr
Łukasz jeśli nie rozumiesz lub nie przyjmujesz do wiadomości pewnych zasad które powinny być aksjomatem to ta dyskusja nie ma sensu. Ja nie mam tyle czasu żeby pisać posta nr 3700 na forum.thurion pisze: ...
Ja sam napisałeś "decyzje podejmuje organizator a nie LL LS czy cokolwiek innego..." więc można robić co się chce - to że czasami na turniejach jest burdel, przeginanie pały i kilka innych żałosnych rzeczy.. to cóż.. w sumie można robić co się chcę.
naprawde dawno dawno nie bylem na turnieju na ktorym przeginano by pale, robiono by burdel tudziez kilka innych zalosnych rzeczy.. jesli byles na takim turnieju w ciagu ostatnich ja wiem... 3 lat to naprawde i szczerze wspolczujeDalmar pisze:
Ja sam napisałeś "decyzje podejmuje organizator a nie LL LS czy cokolwiek innego..." więc można robić co się chce - to że czasami na turniejach jest burdel, przeginanie pały i kilka innych żałosnych rzeczy.. to cóż.. w sumie można robić co się chcę.
jak bede w Twoim wieku tez pewnie nie bede mial czasu pozatym 3600 postow nie jest wbrew pozorom takie trudne do osiagniecia... pierdół raczej nie pisze po prostu lubie miec swoje zdanie w wielu kwestiach i tak jak wiekszosc tylko czyta to ja sie udzielamDalmar pisze: Ja nie mam tyle czasu żeby pisać posta nr 3700 na forum.
pzdr
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mam pytanie: co to znaczy limit maksimum 10 PD wygenerowanych na początku tury???
Tzn - rozumiem, że dodatkowe kostki z czarów DE/Tzeentcha, dodatkowe kostki z power stonów itp. mogą przekroczyć ten limit? A np. z black periapta nie?
Tak przy okazji, to sobie miejsce zarezerwuję. Jest challenge z JJem, jest testowanie mojego systemu, to muszę wpaść
Tzn - rozumiem, że dodatkowe kostki z czarów DE/Tzeentcha, dodatkowe kostki z power stonów itp. mogą przekroczyć ten limit? A np. z black periapta nie?
Tak przy okazji, to sobie miejsce zarezerwuję. Jest challenge z JJem, jest testowanie mojego systemu, to muszę wpaść
Zgadzam się z thurionem. Znaczy, formalnie może być to piractwo czy nie wiem co, ale nawet jakby ten AB był totalnie z dupy to bym go kupił jak tylko by się ukazał. To nie jest na zasadzie 'ściągne z netu, bo nie chce mi się kupować' tylko 'sciagne z netu, zeby miec póki sie nie ukażę'thurion pisze:rozumiem ze Ty nie sciagnalbys pdfa z ArmyBookiem do swojej ulubionej armii tylko bys grzecznie czekał do dnia premiery az w pelni legalnie, uczciwie i z poszanowaniem pracy innych będziesz mógł kupić AB w celu zapoznania sie z zasadami (bo AB kupisz tak czy siak), jesli tak to gratuluje uczciwosci bo jestes prawdziwym rodzynkiem w naszym spoleczenstwieHandełek pisze: Ja mówię tylko o zwykłej uczciwości i poszanowaniu pracy innych.
pzdr
Ale i tak wszystko wyszlo dobze
Release the Przemcio!