doskonale wiesz jak liczone sa inkantacje wg EURO a przeciez ten CS opiera magie na magii Euro... rzucasz na tylu kostkach ile masz w opisie...
assasin wg mnie jak kazdy inny hero, czyli max 2

gdyby sie opieral o euro mialby zupelnie inaczej liczone boundy a nie tak jak tu gdzie bardzo dopbrym pomyslem jest przyniesienie do gry 5 buoundow i mlo kostek powera gdyz na pewno wtedy jakis czar wejdzie...bigpasiak pisze:SHINO przeginasz...![]()
doskonale wiesz jak liczone sa inkantacje wg EURO a przeciez ten CS opiera magie na magii Euro... rzucasz na tylu kostkach ile masz w opisie...
assasin wg mnie jak kazdy inny hero, czyli max 2
a liczy sie jako cos? bo hero do konca nie jest...ssasin wg mnie jak kazdy inny hero, czyli max 2
nie tylko ty maszproblemy z tym csem..Z całą resztą jestem w stanie nawet klimatyczna rozpiskę zrobić ale powyższe mnie dobija.
A chce się na PGA pojawić.
Mówisz o VC czy demonach?Handełek pisze:Furion,
Czy jesteś pewny co do tego:
Z całą resztą jestem w stanie nawet klimatyczna rozpiskę zrobić ale powyższe mnie dobija.- zakaz dublowania speciali
Czym to motywujesz?
Niewiele z tego rozumiem.Shino pisze:1 bound takpozniejsze boundy sa liczone jako 2 pd (tzn. te z itemow
ze zdolnosci sa zawsze 1pd nastepnie z przedmiotow jesli juz jest jkakis bound wliczony to kazdy sie liczy jako 2pd lub jesli nie ma innych boundow jak te z itemow to pierwszy za 1 pd a nastepne za 2) bo zauwaz, ze sa to pewne czary, ktore wchodza i z reguly zeby miec pewnosc na ich zdispeowanie trzeba uzyc 2 kostek (zazwyczaj
) a czesto na jednej szanse sa dosc male na zdiselowanie go (level 4 i wiecej)
w VC masz same fajne i grywalne speciale... nie wiem czemu marudziszHandełek pisze:Furion,
Czy jesteś pewny co do tego:
Z całą resztą jestem w stanie nawet klimatyczna rozpiskę zrobić ale powyższe mnie dobija.- zakaz dublowania speciali
Czym to motywujesz?
2008 UK Gt Warhammer Final Standings
1st Adam Hall - Daemons
2nd Shane Baxter - Daemons
3rd Will Goodwin - Empire
4th Phil Manwaring - Daemons
5th Fabio Panicucci - Daemons
6th Ben Curry - Dark Elves
7th Michael Biggs - Daemons
8th Lee Khater - Daemons
9th Elia Bonucci - Daemons
10th Joe Sturge - Dark Elves
LOL2008 Chicago GT Warhammer Final Standings
http://gwuscommunity.com/blog/wp-conten ... rfinal.pdf
Top 10 Armies
Daemons of Chaos
Empire
Dark Elves
Daemons of Chaos
Daemons of Chaos
Empire
Deamons of Chaos
Vampire Counts
Wood Elves
Vampire Counts
Ja tylko w kwestii klimatu i GT UK - tam tradycyjnie dopuscili specialne postacie i ponoć były jakieś scenariusze, mające przycinać Karla Franza z czołgami czy też Thoreka. Ale chyba nie czytali własnych książek i nie wiedzą, co z bitwą robi Kairos Fateweaver + Blue Scribes of Tzeentch, przegiętość którego to zestawienia sygnalizował już kiedyś Szafa@poznan. A ten tandem w samym top10 pojawia się bodajże co najmniej ze 2 razy...Cosar pisze: w klimacie "fluffowo - garazowym".
A to ciekawe, bo gralem w Warhammera zanim byly jakiekolwiek rankingi.To rozwiązanie w stylu - przestać grać w wfb.
Problemem są demony zalewające turnieje ligowe i wypaczające rywalizację. Zlikwidowanie ligi jest zatem słabym pomysłem. Liga zawsze była rankingiem indywidualnym.No ale jezeli ktos gra w wfb, by byc w rankingu, to racja - odbieramy mu cala przyjemnosc.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.