Warzywa Dyd i Oskar napaliły się na turbo ćwiczenia przed Lubeskim Koziołkiem i rozpętali temat, po czym zapomnieli zglośić Jędrusia do ligii. Zrobiłem to ja, ale okazuje się, że automat na www.ligawfb.pl nie zalicza turnieju.
Da się coś z tym zrobić? Owszem, jest 6 dni, a nie 7, ale to chyba nie problem (poza automatem).
Oczywiście jak trzeba, to staniemy na głowie, i przesuniemy turniej o 1 dzień, ale mam nadzieje, że takie absurdy nie sa potrzebne.
Zgłaszanie turniejów
Moderator: swieta_barbara
Podanie i flaszka dla Mnie i AdeonaMaciek Paraszczak pisze:Warzywa Dyd i Oskar napaliły się na turbo ćwiczenia przed Lubeskim Koziołkiem i rozpętali temat, po czym zapomnieli zglośić Jędrusia do ligii. Zrobiłem to ja, ale okazuje się, że automat na www.ligawfb.pl nie zalicza turnieju.
Da się coś z tym zrobić? Owszem, jest 6 dni, a nie 7, ale to chyba nie problem (poza automatem).
Oczywiście jak trzeba, to staniemy na głowie, i przesuniemy turniej o 1 dzień, ale mam nadzieje, że takie absurdy nie sa potrzebne.
Hehe...widze, ze metoda sie przyjela Oj, biedne nasze watroby beda, oj biednaSzmajson pisze: Podanie i flaszka dla Mnie i Adeona