Zgłaszanie turniejów

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Maciek P.
Falubaz

Zgłaszanie turniejów

Post autor: Maciek P. »

Warzywa Dyd i Oskar napaliły się na turbo ćwiczenia przed Lubeskim Koziołkiem i rozpętali temat, po czym zapomnieli zglośić Jędrusia do ligii. Zrobiłem to ja, ale okazuje się, że automat na www.ligawfb.pl nie zalicza turnieju.
Da się coś z tym zrobić? Owszem, jest 6 dni, a nie 7, ale to chyba nie problem (poza automatem).
Oczywiście jak trzeba, to staniemy na głowie, i przesuniemy turniej o 1 dzień, ale mam nadzieje, że takie absurdy nie sa potrzebne.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Maciek Paraszczak pisze:Warzywa Dyd i Oskar napaliły się na turbo ćwiczenia przed Lubeskim Koziołkiem i rozpętali temat, po czym zapomnieli zglośić Jędrusia do ligii. Zrobiłem to ja, ale okazuje się, że automat na www.ligawfb.pl nie zalicza turnieju.
Da się coś z tym zrobić? Owszem, jest 6 dni, a nie 7, ale to chyba nie problem (poza automatem).
Oczywiście jak trzeba, to staniemy na głowie, i przesuniemy turniej o 1 dzień, ale mam nadzieje, że takie absurdy nie sa potrzebne.
Podanie i flaszka :) dla Mnie i Adeona :P
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Do odebrania u Oskara :)

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

Szmajson pisze: Podanie i flaszka :) dla Mnie i Adeona :P
Hehe...widze, ze metoda sie przyjela :) Oj, biedne nasze watroby beda, oj biedna ;)

Awatar użytkownika
Rydl
Mudżahedin

Post autor: Rydl »

Mógł bym prosić o usuniecie 2 zgłoszeń turnieju "Turniej w Łodzi" i zostawić tylko to z klubem Ośmiornica (coś mi net szfankuje i kilka razy mi wysłało i do tego za 1 razem zapomniałem wpisać klubu :P )

ODPOWIEDZ