oddzialy konwertowane
Moderator: misha
- Chaoschild
- Chuck Norris
Hmmm Piotrax o jakie brosze Ci chodzi? Czy cos ulepionego z GS'u czy jakies bitsy? Cos mnie kusi zeby dokleic do tego sztandaru ale niemoge sie zdecydowac co?
Reka bedzie 'obrobiona', tzn pogrubiona troche GS'em przy laczeniu z korpusem plus dokleje naramiennik na obu ramionach od nowych GG.
A co do plaszcza to niemam innej alternatywy od tego imperialnego. Tzn te stare imperialne plaszcze sa za sztywne, za malo dynamiczne. Ten nowy znowu jest chyba troche za duzy, obszerny. A z GS'u ciezko mi bedzie ulepic....i dupa ;P
A znaki na bardingu. No tak myslalem o tym zeby je spilowac...ale w sumie chyba zostawie. Calosc modelu wskazuje na jakiegos wskrzeszonego imperialnego wazniaka wiec znaki chyba moga zostac. No i moj nowy oddzial BK tez jest wzorowany na imperium wiec bedzie pasowac mysle.
Reka bedzie 'obrobiona', tzn pogrubiona troche GS'em przy laczeniu z korpusem plus dokleje naramiennik na obu ramionach od nowych GG.
A co do plaszcza to niemam innej alternatywy od tego imperialnego. Tzn te stare imperialne plaszcze sa za sztywne, za malo dynamiczne. Ten nowy znowu jest chyba troche za duzy, obszerny. A z GS'u ciezko mi bedzie ulepic....i dupa ;P
A znaki na bardingu. No tak myslalem o tym zeby je spilowac...ale w sumie chyba zostawie. Calosc modelu wskazuje na jakiegos wskrzeszonego imperialnego wazniaka wiec znaki chyba moga zostac. No i moj nowy oddzial BK tez jest wzorowany na imperium wiec bedzie pasowac mysle.
ja dodam od siebie tylko pewną radę- możesz mieć problem z odpowiednim umienscowieniu naramiennika przy ręcę z mieczem ze względu na jej "uniesienie", które będzie wymuszać przekrzywienie tej cześć armoura - czyli w zasadzie z tej strony bym z niego zrezygnował ... a ogólnie jest ok, tylko mi rzeczywiście również nie podchodzi pomysł zostawienia tych imperialnych znaków na bardingu (i ten "żywy" koń niestety też).
Myślałem o czyms ulepionym z GSu
W teori robi się to : jajko albo kula z Gs'u na pół, potem obwódka i tyle
No ale nie próbowałem. Ewentualnie możesz jakies czachy powiesić czy cóś, żeby nie był taki sam jak od gg sztandar (chyba ze grasz na pięknych staroedycyjnych modelach
) Hym.. jak nie chcesz niszczyć znaczków to nie, ale nie myslałes moze od podniszczeniu tego i owego?
Jakies rysy dzury itp?

- Chaoschild
- Chuck Norris
Przyznam ze myslalem o tych zniszczeniach, moze wezme jednak skalpel i poobcinam te imperialne znaki. Ano kun zywy bo niema kasy na umarlego 
Cos dokleje do tego sztandaru, myslalem o tych dwoch lancuchach z czaszkami od nowych Dire Wolves. Tam je niewykorzystalem, moze by je tu zastosowac? Problem tylko w tym ze sie beda slabo trzymac bo sa cienkie, ale chyba tego sprobuje.

Cos dokleje do tego sztandaru, myslalem o tych dwoch lancuchach z czaszkami od nowych Dire Wolves. Tam je niewykorzystalem, moze by je tu zastosowac? Problem tylko w tym ze sie beda slabo trzymac bo sa cienkie, ale chyba tego sprobuje.
-
- Pseudoklimaciarz
Nie wiedziałem gdzie się zapytać, wiec pisze tutaj
Jak malujecie zombiaki? Chodzi mi jakich farbek używacie na gnijącą skórę?

Jak malujecie zombiaki? Chodzi mi jakich farbek używacie na gnijącą skórę?
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Bardziej do demonów pasuje. Ani to wilkołak, ani wampir.
ten ostatni wymiata, do vc może pasować, choć bardziej wygląda na demona ale kwestia malowania załatwia sprawę. Poza tym nie wiem co sie tak o te skrzydła, tudzież błonę bulwersujecie, varghulf nie musi być włochatą bestią może być zwykłym wampirkiem tylko bardziej zdziczałym
a to że nie lata to też jest argument w takim razie po kiego mu ta błona? dla klimatu? szczerze wątpię. Dla mnie model GW jest fatalny wiec skłaniam sie ku alternatywnemu wilkołakowi.